Élvezik a kölcsönben töltött idõt a Keane-testvérek

Will és Michael Keane is élvezi a Manchester Unitedtõl távol töltött kölcsönidõszakukat, miután éles helyzetben bizonyíthatnak a Championshipben.


Pályafutásuk során elõször a testvérpár tagjai egymás ellenfelei voltak az elõzõ hónapban, amikor a csatárposzton bevethetõ Will Keane a Queens Park Rangers tagjaként a Blackburn Roversben pallérozódó Michael Keane csapatával nézett farkasszemet, kettejük részérõl pedig csakis pozitívan lehet arról hallani, hogy újra a másodosztályban gyûjthetnek tapasztalatokat.

 

Will a szezon korábbi részében a Wigan Athleticnél játszott, míg Michael a Leicester Citynél villogott, illetve pár hónapot eltölthetett a Derby County együttesében is.

 

Miután kettejük csapatának csatáját végül a Rovers nyerte 2-0-ra a QPR ellen, így Will nem meglepõ módon elég filozofikus volt, amikor a MUTV riportere elkapta õt a lefújást követõen. Azóta a Rangers egyébként már play-offot érõ helyen tanyázik.

 

"Mindketten tíz éves korunk óta vagyunk a Unitednél, de még soha nem játszottunk korábban egymás ellen" - kezdte Will.

 

 

"Középhátvédet szokott játszani, úgyhogy az még furcsább lett volna, hogy nem jobboldali védõként szerepel. Jól játszott és jó volt látni, hogy teljesítményéhez hozzá tudott tenni a csapat játékához."

 

"Kemény mérkõzés volt. Voltak helyzeteink, de nem tudtuk õket gólra váltani ez pedig megbosszulta magát. Kapufát is lõttem, de ilyen a futball. A majdnem az nem gól."

 

"Nehéz a QPR-nél, mert nagyon sok játékos található a keretben, ezáltal hol bent, hol pedig kint találom magamat a keretbõl, ez pedig megnehezíti azt, hogy egyfajta folyamatosság alakulhasson ki a játékomban. De én csak azt tartom szem elõtt, hogy itt lehessek és játszak. Keményen dolgozom azért, hogy eljussak odáig, ahova szeretnék."

 

"Megváltozott a forgatókönyv az életemben, és elõször távol élek az otthonomtól, úgyhogy alkalmazkodnom kell, de élvezem. Ez is része a tanulási folyamatnak. Nem csak a pályán, de azon kívül is felnõtté váltam. Függetlenedned kell és oda kell figyelned magadra, hogy profihoz méltó módon viselkedj, vigyázz a testedre, pihenj és felkészülj a mérkõzésekre."

 

 

Michael szintén azokat a bizonyos lépcsõfokokat szedegeti, mint testvére, és reményei szerint szépen tudja zárni a szezont a Blackburnnel, annak ellenére, hogy a húsvéthétfõi fordulót sérülés miatt kénytelen volt kihagyni.

 

"Azt gondolom, hogy Will jól játszott. Talán gólt is szerezhetett volna, de általánosságban véve jól tette a dolgát. Furcsa volt, hogy ott volt az egész család, úgyhogy ez egy jó alkalom volt számunkra" - mondta Michael a testvére ellen játszott mérkõzés kapcsán.

 

"Az, hogy kölcsönben játszhatunk, sokkal nagyobb kihívást jelent számunkra, mint hogy a tartalékok között szerepeljünk. Idõnként egy kicsit túl direkt a játék itt, de számos szempontból sokkal reálisabb képet kaphatunk arról hogy hol is tartunk, és hogy minek mi a jelentõsége."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!