Joyce kiáll Jesse mellett

Warren Joyce, a United tartalékcsapatának vezetõje szerint Jesse Lingardnak csupán nem volt szerencséje, amiért még mindig arra vár, hogy bemutatkozzon a Vörös Ördögök elsõ csapatában.


Az angol U21-es válogatott játékos az elõzõ szezon során kétszer is kölcsönben szerepelt. Miután a tavalyi felkészülési túrán a legtöbb gólt szerezte, lenyûgözõen játszott a Birmingham City-nél és a Brighton & Hove Albionnál. Bár januárban, a Swansea City elleni Ligakupa mérkõzésen leülhetett a padra, a fiatal játékos manchesteri meccsei csupán az U21-es szintre korlátozódtak, ahol hat gólt szerzett a szezonban úgy, hogy csak kilenc találkozón lépett pályára.

 

Joyce rokonszenvet érez Lingard valamint Michael Keane iránt, hiszen mindketten arra törekednek, hogy a United elsõ csapatát erõsítsék, bár utóbbi legalább már azt elmondhatja, hogy bemutatkozott a felnõttek között, ugyanis 2011-ben debütált az Aldershot ellen.

 

Lingard és kölcsönklubja, a Brighton alulmaradt a Derby County-val szemben a Premier League helyért folyó rájátszás elõdöntõjében, ám utána kiválóan játszott hazája korosztályos nemzeti együttesében Wales U21-esei ellen és joggal bízhat abban, hogy lehetõséget kap a bizonyításra Louis van Gaaltól.

 

 

Ryan Giggs ideiglenes menedzseri munkássága alatt Tom Lawrence és James Wilson bajnokin mutatkozhatott be az elsõ csapatnál, amikor a körülmények Lingard és Keane ellen játszottak, bár a védõ addigra már visszatért a kölcsönbõl, amit a Blackburn Rovers-nél töltött és a Hull City elleni PL-meccsen a kispadon kapott helyet.

 

"Természetesen elégedett vagyok a srácokkal [Wilsonnal és Lawrence-szel]" - mondta Joyce az MUTV-nek. "Jól is szerepeltek, de számos más játékos is van rajtuk kívül, ráadásul sajnálom néhányukat, amiért kimaradtak."

 

"Olyanok, mint Jesse Lingard és Michael Keane kölcsönben voltak, más utat jártak be, de olykor kis szerencsére van szükséged és a labdarúgásban jókor kell lenned jó helyen. Egy ilyen klubnál neked kell a legtöbbet tenned a lehetõségért."

 

"Mind Jesse, mind pedig Michael remekül játszott kölcsönben, Jesse egy okos focista, aki számos megfelelõ dolgot tesz. Biztos vagyok abban, hogy képes a Premier League-ben játszani. Együttérzek velük, azt akarom, hogy jól szerepeljenek."

 

"Figyelem más klubok játékosait és nem hiszem, hogy õk feltétlenül olyan jók lennének, mint Jesse vagy Michael. Mindez arról szól, elég szerencséd van-e ahhoz, hogy esélyt kapj és azt megragadod-e két kézzel."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!