Nem értem a szurkolókat!

 A mostani írásomat írhatnám akár a fórumba is vagy az egyik hozzászólásba, de így talán többen észre veszik és választ is kapok és akkor talán megértem a szurkolókat! 

 Egyszerûen nem értem, miért van az, hogy egyes játékosok akármit csinálnak, akkor is szeretik õket. Gondolok itt arra, hogy Anderson-t tavaly még meg akarták lincselni a szurkolók, mert nem tudott egy normálisat passzolni, most volt neki két három jó meccse már egybõl õ a sztár meg karácsonyra Anderson mez-t kérek. Michael Carrick az egyik legfontosabb embere a csapatnak ezt mindenki tudja, ha megy neki, akkor mindenki szereti és jajj, de jó hogy itt játszol nálunk Mike, aztán hibázik egyet és máris kössük fel, adjuk el, k****a any***d Carrick stb stb. Ezt én egyszerûen nem tudom felfogni. Scholes is veszített már el labdát és kaptunk is egypár gólt miatta. Ronaldo is veszített már el labdát és kaptunk is egy-két gólt miatta. Mindenki hibázott már. Ferdinand öngólja a Portsmouth ellen? Vicc volt... Egyszerûen nem értem, hogy egy hibáért miért kéne eladni vagy leszidni valakit. Benne van a játékban emberek vagyunk mindannyian képesek vagyunk hibázni. Igen senki sem tökéletes és mindenkinek lehetnek rossz periódusai.
 
A másik véglet pedig Wayne Rooney. Tegnap is hisztizett pedig õ sem csinált sokkal több mindent. Volt neki ez az "elakarokmennimertszaracsapat" hisztije is. Visszatért most mindenki odavan érte, pedig sok mindent nem csinált. Õt miért nem lehet szidni? Miért nem Berbatov kezdett tegnap mikor a bolgár sokkal jobb formában van. Le merem fogadni, hogy sokan szidták volna Ferguson-t, hogy "miazhogyrooneykimarad? alkoholistaazöregmonnyonle". Igen kimaradhatott volna. Berbatov jobban teljesít idén akárki akármit mond és neki kellett volna játszani tegnap. Rooney kihagyta a 11-est senki nem szidta le. Meddig lehet még menni? Ha szar, akkor padozzon õ is és ha már annyira tudnak egyesek szidni másokat akkor õt is tessék... Berbatov hagyta volna ki a 11-est már a fejét követelték volna a szurkolók. Carrick életében egyszer kihagyott egy büntetõt még tavaly a Burnley ellen máris az volt, hogy "takarodjinnenMichaelszarvagy". Nani is tegnap mit csinált? Adott egy gólpasszt és ennyi... Ezenkívül végig önzõ volt és rossz megoldást választott. Ha abból csak egyetlen egyszer normálisan betette volna középre akkor 2-0. Igaz õ Nani minek szidni??? Nekem is megvan a kedvenc játékosom, de ha szar akkor szar, padozzon. Egyszerûen nem tudom felfogni ezt a szurkolást. Egyeseket szidjunk ha hibáznak és húzzanak a fenébe mások meg ha alig érnek labdába akkor meg nembaj majd legközelebb ... és legközelebb is alig ér labdába akkor meg hááát formahanyatlááás deeee majd a következõ meccs bízunk benne .... No comment.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!