A lehetséges ellenfelek

Megpróbálom felvázolni, hogy melyik csapat ellen mi várható szerintem a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában.

Elõször is nézzük a lehetséges ellenfeleket: Internazionale, Lyon, Köbenhavn, Roma, Marseille, Milan


Ha ezt a listát nézzük akkor a legnagyobb valószínûsége annak van, hogy Olaszországba kell majd utaznia a csapatnak.
Kezdjük a listát az Interrel. A tavalyi BL gyõztes közel sincs olyan formában, mint tavaly voltak és talán még örülni is lehetne, ha õket kapjuk. Mindenki tudja, hogy Benitez nyert már BL-t, de valahogy ellenünk nem nagyon tudta még összerakni a csapatait. Az odavágón nagyon kellene figyelnünk, mert a San Siro-ban mindig is nehéz volt játszani, de azzal, hogy a második mérkõzést otthon játsza a csapat, nagyok az esélyeink a továbbjutásra.
Esély a továbbjutásra 70%
 
 
Az Olympique Lyon ellen is játszottunk már a közelmúltban és tovább is jutottunk. Van olyan jó és erõs ez a csapat, hogy ne okozzon gondot a francia óriás elleni továbbjutás. A Lyon nem azt idézi, amit megszoktunk tõlik az elmúlt években. Ha õket kapjuk akkor 80%-ban biztos vagyok a továbbjutásban.
 

 
A Köbenhavn-t ne írjuk le. Mindenképpen muszáj továbbjutni ellenük, de azért ne adjunk 100%-ot, mert abba belebukunk. Idegenben és otthon is van esélyünk a gyõzelemre. Egyszerûen nehéz lenne elképzelni, hogy a dán csapat bárki ellen bemenjen a nyolc közé.
Esély 90%

 
 
AS Roma... Régi szép idõk. A Roma sem tûnik túl acélos csapatnak, csak nehogy ráfaragjunk. Sokszor kerültünk össze az olaszokkal az elmúlt években, de nem sok jó termett nekik eddig. Most sem fog, mert még mindig mi vagyunk a jobb csapat.
 
Esély 80%

 
 
A Marseille megverte a Chelsea-t, de minket nem fognak. Ez a csapat talán még a Lyonnál is könnyebb falat lenne és simán tovább kellene jutni ellenük is. Valahogy úgy érzem, hogy esélyük se lenne megfogni minket, mert a második meccset otthon játsszuk.
Esély ellenük a továbbjutásra: 75%

 
 
Az AC Milan lehetne az egyetlen komoly és kemény ellenfelünk a legjobb 16 között. Jó csapat a Milan és meg fogunk izzadni ellenük, még akkor is, ha talán a mi oldalunkra billen a mérleg. Nem szeretem, mikor a Milan ellen játszik a csapat, mert sok kellemetlen emlék fûzõdik ehhez a meccshez, igaz voltak kellemes idõszakok is. Nehéz lenne a Milan ellen továbbjutni, éppen ezért 50% esélyt adok a csapatnak, ha a Milant kapjuk. Soha nem lehet tudni, hogy milyen formában vannak.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!