FIFA 11



Ha érzéseim nem csalnak, az oldalt látogatók nagy része ismeri a méltán híres FIFA sorozatot, annak is legújabb részét, a 11-et.
 

Intro
Mint látjátok, ez most nem egy rendhagyó bejegyzés, mivel a témája nem az aktuális futball hírekkel, esetleg játékosértékeléssel, tippmixel foglalkozik, hanem egy jóval lazább témával, de úgy gondolom, hogy így karácsonykor ez belefér.

Én a magam részérõl 98 óta játszok a FIFA sorozattal  PC-n, azóta egyik részt sem hagytam ki, bár voltak köztük gyengék, megemészthetõek, és jók egyaránt.

  Most itt vagyunk a 2011-es évben és jött is a menetrendszerinti FIFA, ha jól emlékszem még október elején.


Nem rossz ez...
  Nos, a játék igen szépre sikeredett, végre az Xbox átiratot kaphatták a számítógépes játék szerelmesei. Ez az egész külcsín már nagyon rég ráfért a játékra, mert amíg az Xboxosok kb. 2-3 éve szép grafikával játszhatták kedvenc játékaikat, addig a PC-seknek a szerényebb feltételekkel kellett megelégedniük.

  A játékmenet az utóbbi évekhez képest fejlõdött: bár még az idei év sem a tökéletes, persze soha nem lehet tökéletes semmi. 
Az jó pont, hogy van rengeteg csel, és hogy a játékszintek között (kezdõ, félprofi, profi, világklasszis) végre megérezhetõ a különbség.
Emellett végre a labdának is egyre jobb fizikája van. Sajnos ez nem mondható el a játékosokról, legalábbis a becsúszások, szerelések terén, hát sokszor érdekes borulásokat láthatunk.

...de azért van benne egy kis hiba
  Majdnem minden játék tökéletesnek hitt renoméján esik egy apró folt: itt ez a menü. Elég gagyi lett, mit mondjak... 1 vs 1-ben lehet Kakával Petr Cech-re vezetni a labdát és gólt lõni neki, aztán ha kedvünk tartja, megnyomjuk a megfelelõ gombot, és kapunk egy menüsor féleséget.

Na, de azért nem szeretném több oldalon keresztül fejtegetni, hogy milyen is a játék, hiszen aki már próbálta az tudja, aki pedig még nem, annak ajánlom figyelmébe!

Játssz online! Próbáld ki tudásod mások ellen is!
Sõt, ha érzed magadban a kihívást, hogy mások ellen is kipróbáld a tudásod (pl. ellenem), akkor csak egy egyszerû programot kell letöltened, ahol a világ minden pontjáról találhatsz játékosokat, különféle szinteken (amatõrtõl a profiig).

Egyébként pedig nagyon jó érzés lefocizni az Arsenal és a Barcelona csapataival lévõ ellenfeleket- számomra nincs jobb öröm. :D
 
Segítség
A GameRanger-t itt töltheted le: Kattints ide!
Ha fociznál velem vagy másokkal egy jót, vagy bármiben segítség kellene, akkor vegyél fel barátnak a GameRanger rendszerében. Nickname: DjSuperman92 (erre keress rá!)

Nem tudom, hogy itt az oldalon mekkora aránya van a FIFA-soknak, de ha olyan 20-30 ember körül lennénk, akkor indítani lehetne egy kupát, 32 ember esetén pedig le lehetne bonyolítani egy komplett Bajnokok Ligáját- na ez azért döfi lenne.
Persze ez az egész még a jövõ zenéje, de ha van rá igény, akkor szívesen megszervezem!
 




 
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!