Újrafegyverkezés

Hamarosan kezdetét veszi a 2015/2016 Premier League.

 

Hamarosan elrajtol a szezon.

 

A nyár folyamán elég sok érkezõ nevet olvashattunk, köztük egy-két meglepetést is.

 

Sajnos a távozók névsora is igen kimagasló volt, mivel olyan nevek távoztak a csapattól mint van Persie, vagy például Nani. Van Gaal alapos takarítást végzett a kereten belül, rengeteg játékosnak zárult le a pályafutása a csapatnál. Bár egy kettõ igen jó formában játszott a tavalyi szezonban, vegyük példának Nanit, aki a Sportingban kimagasló teljesítmént nyujtott, vagy a több mint húsz találatot jegyzõ Heriqezt, mégis a csapaton kívül találták magukat. De voltak akiknek egyáltalán nem ment a játék, sõt nem csak a játék konkrétan saját magukat nem találták a pályán. Di Maria, van Persie, Shaw csak egy pár név aki hologramja volt önmagának a pályán.

 

Az új igazolások viszont szép reményekkel kecsegtetnek a United számára. Gondosan megvállogatott játékosok érkeztek a csapatba. Mint például Schneiderlin, aki a csapat új szûrõje.

 

A német, világ és Európa bajnok Schwainsteiger, aki a maga 31 esztendejével már nem a fiatal tehetségek polcán sorakozik, de még mindig van benne 3-4 jó szezon, talán az érkezõk közül az õ tehetsége megkérdõjelezhetetlen leginkább. Darmian, aki több mint valószinüleg az eligazoló Rafael helyét tölti majd be már a felkészülési túrán bizonyította, miért is pont õ érkezett erre a posztra, továbbá mostanában rendszeres alapember az olasz vállogatottban. Hatalmas potenciál lakozik benne. A PSV-t kinövõ Depay érkezése kulcsfontosságú lehet a United számára. Fiatal, erõs, technikás labdarúgó aki a szélek mellett csatár pozícióban is bevethetõ. Ez rávilágít arra, hogy Depay a United berkein belül mindent elérhet. A napokban érkezett további erõsítés a kapus posztra Sergio Romero személyében, akit ahogy Van Gaal is nyilatkozott a DDG esetleges távozására igazolt a klub. Még mindig erõsítésre szorul a keret, de már most ha nem is borítékolható, de biztos, hogy sokkal színesebb mérközéseket láthatunk majd Manchester vörös felén. Bocsánat! Manchester csak vörös nincs is másik fele :D

 

Jövendõbeli érkezõk közt szerepel a technikai ördög Pedro, a titokzatos csatár személye ismeretlen, de ahogy ismerjük Van Gaal-t szeret volt klubjai berkein belül szétnézni és igazolni. Sokan Zlatan Ibrahimovicsra vagy Thomas Müllerre gondolnak, de sajtóértekezleten megerõsítették, hogy amik a lapokban vagy médiában megjelentek nevek egyikével sem számolnak.

 

Biztosan lesz egy nagy durranás is de egyelõre csak a fantázia képünkben vannak ezek a nevek, mint például Garath Bale vagy Zlatan Ibrahimovic.

 

Egy szövegnek is száz a vége az United építi várait és hamarosan gõzerõvel nekivág a szezonnak.

 

GGMU      

Redman

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!