Gondolatok a játékosokról

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a véleményemet a játékoskeretünkrõl. Egyenként fogok írni minden játékosról. Nézzük hát...

1, David De Gea : A csapat legbiztosabb pontja, kirobbanthatatlan a kapuból. Egy igazi áldás, hogy nálunk véd. Remélem kinõtte már végleg, hogy a Realba igazoljon. Innen feljebb màr úgy sincs! Véleményem szerint jelenleg David a világ legjobb kapusa.

 

3, Eric Bailly : A nyár legjobb igazolása. Végre egy telitalálat a védelembe. Erõs, gyors, atletikus és jól bánik a labdával is. Kár a sérüléséért, de van még ideje bizonyítani. Kívánom neki, hogy emelkedjen Rio Ferdinandi magaslatokba az esélye megvan rá.

 

4, Phil Jones : Bailly sérülése nyitotta meg az utat számára. Õszintén szólva már kezdtem lemondani róla. Mostanra azomban megmutatta miért is került ide. Bizton állíthatom élete formájában játszik. Csak maradjon is így és kerüljék el a sérülések.

 

5, Marcos Rojo : Nem úgy indult ez a szezon, hogy õ megatározó játékos lesz, de amióta az eredeti posztján játszik, a védelem közepén, egész megbízhatóan teljesít. Ha a durva belépõket elfelejtené még jobb lehetne. Kiváncsi vagyok mi lesz vele, ha minden KH egészséges és fitt lesz.

6, Paul Pogba : POGBACK# így tudatta a világgal a Manchester, hogy Paul visszetért. A világ egyik legjobb középpályása. Tudtam, hogy bele fog rázódni. Nézzétek meg az elmúlt hónapban, minden meccsén volt 2-3 helyzete, jó utolsó passzai, a labdát pedig szinte lehetetlen elvenni tõle. Világklasszis!

 

7, Memphis Depay : Sok tehetség, kevés szorgalom és akarat. Tavasztól már rohamosan romlott a teljesítménye, csak árnyéka volt önmagának. Biztosra veszem, hogy távozni fog. Ha így folytatja arra a sorsra jut majd mint Babel, Elia és még jópár holland szélsõ, kiég a huszas évei közepére.Többet vártam tõle, a tehetsége megvolt hozzá.

 

8, Juan Mata : A kis spanyolra nagy szüksége van a csapatnak. Stabil átlagot nyújt meccsrõl-meccsre. Bár néha kicsit lassúcska, de olyan meglátásai vannak... Nem mellesleg szép csendben lövi a gólokat is. Kicsit féltem mi lesz vele Mourinho alatt, de úgy látom kár volt.

 

9, Zlatan Ibrahimovic : Zlatan az Zlatan, 35 éves és az utóbbi 10 év legjobb középcstára a csapatban. Miért csak most került ide? Szükség lett volna rá már évekkel korábban. Remélem benne van még 3-4 szezon. A fiatalok somat tanulhatnak tõle. További sok gólt várok tõle.

 

10, Wayne Rooney : Eljött végre a csúcsbeállítás számára. Bízom benne, hogy eléri még a 300- at is, de a jelenlegi teljesítményével ez 10 évig fog tartani. Össze kell szednie magát, ha vissza akar térni a kezdõcsapatba. A jelenlegi csapatba nem fér be, csak csere, ha egészséges. Alibi játék jellemzi az egykori fenegyereket. Hol az egykori Rooney?

 

11, Anthony Martial : A keret egyik csodagyereke! Lassan újra úgy játszik mint az elõzõ szezonban. Állandó kezdõnek kellene lennie. Gólratörõ, jól cselez, robbanékony, szélvészgyors. Nem szabad elengedni egy ilyen csiszolatlan gyémántot.

 

12, Chris Smalling : Az elõzõ szezon megmutatta, hogy ha egészséges világklasszis teljesítményre képes. Nálam az elsõszámú bekk. Bailly kitûnõ társ lesz mellé. Ha visszanyeri a formáját kirobbanthatatlan lesz a kezdõbõl.

 

14, Jesse Lingard : Saját nevelés, gyors, vannak váratlan megmozdulásai, de ezen kívül semmi. Nekem nagyképûnek is tûnik. Tipikusan az a játékos, akibõl soha nem lesz állandó kezdõ. Nem lennék meglepve, ha 2 éven belül távozna. Az, hogy meghívták a vàlogatottba csak Southgate jóindulatából volt.

 

16, Michael Carrick : Nehezen kapott lehetõséget, de amióta játszik, azóta a csapat is játszik és ez mindent elmond a veteránról. Remélem kap szerzõdéshosszabbítást. Túl fontos tagja a csapatnak, kár, hogy nem lesz fiatalabb.

 

17, Daley Blind : Nem United szintû játékos! Akkor csinálnak bolondot belõle amikor csak akarnak. Körülményes, lassú, nehézkes. Nagyon kilóg az egész keretbõl. El kell adni, minél hamarabb!

 

18, Ashley Young : Igazi csapatember. Amikor lehetõséget kap él vele. Játszon védõt, szélsõt vagy akár csatàrt jól teljesít. Többször kellene játszatni, akár bal hátvéd poszton is. Meghálálná a bizalmat.

 

19, Marcus Rashford : A másik csodagyerek! Ilyen tehetség 10 évente tûnik fel. Lassan visszatér az önbizalma és a góljai is. A következõ 10 év nagy csatàregyénisége lesz. Martiallal az õrületbe fogják kergetni a védõket. Ha Zlatan után kapnának maguk mellé egy Lukakut vagy Harry Kanet végigvernénk az egész vilàgot.

 

20, Sergio Romero : Kicsit féltem mikor idekerült, de az az elsõ 5 meccs megnyugtatott. Bármikor véd is magabiztos, bravúromat mutat be, stb. Van két kivàló kapusunk nem vitás. Ha De Gea esetleg megsérülne nem kellene vészharangot kongatni.

 

Folytatás késõbb...

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!