Van Gaal: Shaw nem elég fitt

Louis Van Gaal, a Manchester United menedzsere arra kérte Luke Shaw-t, hogy egyedül edzzen mert nem elég fitt ahhoz, hogy azon a szinten teljesítsen amit õ elvár.


Az angol balhátvéd Shaw, aki a nyár folyamán igazolt át a Southamptontól, késõn csatlakozott a klubjához, ugyanis a nyár egy részét Roy Hodgson csapatával töltötte a brazíliai világbajnokságon.

 
Shaw tegnap egyedül edzett a washingtoni FedEx Fielden, miközben Van Gaal az Inter elleni barátságos mérkõzés elõkészületeit felügyelte.
 
Válogatottbeli csapattársai Wayne Rooney, Danny Welbeck és Phil Jones mind a csapattal edzettek.
 
"Én olyan edzõ vagyok aki egyéneket lát és azt, hogy mire van szüksége egy adott játékosnak" mondta Van Gaal.
 
"Luke-nak fittnek kell lennie, most viszont még nem elég fitt, így nem tud úgy teljesíteni ahogy azt én elvárnám. Formába kell jönnie, ezért egyedül fog edzeni."
 
"Nem tudom megítélni, hogy ez miért van így. Látom amit látok. Beszéltem vele és kidolgoztunk a számára egy edzésprogramot."
 
 
"Egyetértett velem. Meglátjuk, hogy mennyi idõre van szüksége. Jó visszajelzéseket kaptam Tony Strudwick-tól, az erõnléti edzõtõl."
 
Van Gaal azt is megerõsítette, hogy Wilfried Zahának is megadja majd az Inter ellen a lehetõséget, hogy csatárként bizonyítson.
 
A holland edzõ elmondta az angol U21-es válogatottnak, hogy inkább a középen való játékra kell majd koncentrálnia, mert a 3-5-2-es formációban nem tud neki máshol lehetõséget biztosítani.
 
"Csatárként kell majd játszania, mivel nem tud máshol szerepelni a rendszeremben" - magyarázta Van Gaal.
 
"Ashley Young tud védekezõ szélsõként játszani, Zaha viszont ezt nem tudja, ezért csatár lesz."
 
"Beszéltem vele, és szerintem meg tudja csinálni. Majd meglátjuk. A második félidõben fog szerepet kapni, csatárként."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!