Shaw: A menedzsernek igaza volt

Luke Shaw bevallotta, még nem elég fitt ahhoz, hogy betöltse a szárnyhátvéd szerepet Louis van Gaal 3-5-2-es formációjában, de a Manchester United ifjú csillaga szerint ez az állapot rövid ideig tart majd.


Shaw az Inter elleni meccs reggelén külön edzett a többiektõl, segítségére volt Tony Strudwich annak érdekében, hogy jobb erõnléti állapotba kerüljön a United új igazolása, aki - miután Reece James megsérült a meccs elõtt - maga kérte az utolsó pillanatban, hogy pályára léphessen.

 

A találkozó után Shaw-t arról kérdezték, nehéz napon van-e túl azt követõen, hogy menedzsere erõnléti állapotáról adott tájékoztatást a médiának: "Természetesen láttam azt, de teljes mértékben egyetértek vele. Ehhez a felálláshoz igazán fittnek kell lenned."

 

"Fitt vagyok, de nem olyan magas szinten, mint amit a menedzser elvár. Fittebbnek kell lennem, ezen dolgoznom kell, de ebben a 45 percben igen jól éreztem magam, úgyhogy nagyon várom a további elõrelépést annak érdekében, hogy készen álljak a szezonrajtra."

 

 

Az angol fiatal elismeri, váratlanul érte az a szint, amit van Gaal új rendszere megkövetel tõle, de azon van, hogy elérje a United szintjét: "Igen, meglepõ volt. Nem úgy jöttem a Unitedhez, hogy azt gondoltam, sokkal nehezebb lesz itt. Úgy érzem, ez hiba volt tõlem."

 

"Azt hittem, ugyanolyan lesz, de ez a világ legnagyobb klubja és világklasszis játékosok vannak az edzéseken. Ez olyan dolog, ami hajt engem és nagyon várom már, hogy megtegyem."

 

Shaw-t arról is kérdezték, kemény volt-e van Gaal eddig, mire a védõ így felelt: "Igen, de ezt is akarom, elõre akarok nyomulni, úgyhogy azt tehetnek, amit akarnak, mert hosszú távon ez csak segíteni fog nekem."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!