Mata elégedett az eddigiekkel

Juan Mata hiszi, hogy Louis van Gaal - aki lehet, hogy a Unitedbõl olyan csapatot kreál, mellyel számolni kell a következõ szezonban - gyámsága alatt ragyogóan teljesít majd.


A Vörös Ördögök menedzsere a nyári felkészülési túra alatt bevezette a 3-5-2-es felállást és döntése kifizetõdõnek bizonyult mi sem jelzi jobban, mint a három egymást követõ gyõzelem az LA Galaxy, az AS Roma és az Inter ellen.

 

Azonban míg Mata lelkendezett a pályán elért eredmények és a csatárok mögötti szerepköre miatt, a spanyol játékos tudja, hogy idõt vesz igénybe, mire teljes mértékben alkalmazkodni tudnak a holland szakember követelményeihez.

 

"A menedzser új rendszere nagyon jó lehet számunkra" - mondta a támadó a ManUtd.com-nak. "Nyilvánvaló, hogy többet kell edzeni és javulni, de azt gondolom, az ellenfelek számára nagyon nehéz az, amikor így játszunk. Ami engem illet, a két csatár mögött szerepelni nagyszerû poszt számomra abban, hogy segítsen a legjobb szinten teljesítenem."

 

 

"Az elsõ dolog, amit a menedzser mondott a felkészülési szezon edzésén, hogy az elsõ három hónap nagyon kemény lesz, mert változtatnunk kell a szokásokon, meg kell értenünk, mit akar tenni, na és persze ott az új felállás is."

 

"Idõbe telik majd, mire teljesen alkalmazkodunk, de addig is mindent megteszünk. Élvezzük az edzéseket és a legfontosabb, hogy tanulunk tõle, hiszen õ egy nagyon tapasztalt edzõ."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!