Mata: Izgalmas a jövő

A Manchester United középpályása, Juan Mata úgy véli, hogy a klub egy izgalmas, új korszak felé halad miután bejelentették, hogy Erik ten Hag lesz a csapat menedzsere a nyártól.


A spanyol középpályás még 2014-ben csatlakozott a Unitedhez a Chelsea csapatától és az 1-1-re végződő legutóbbi találkozójuk alkalmával a 2. félidőben pályára is lépett egykori munkaadója ellen Marcus Rashfordot váltva.

 

A szezon során ez volt a 9. alkalom, hogy a pályán láthatták a szurkolók Matat, akinek az idény végén lejár a szerződése a rekordbajnokkal. Ettől függetlenül Juan ragaszkodott ahhoz, hogy maximálisan csak a hátralévő 3 bajnokira koncentrál, mivel a célja egy nehéz szezon minél jobb befejezése.

 

"Minden egyes meccsen, amit ebben a klubban játszol játszhatsz rosszabbul, vagy jobban, lehetnek jó és rossz eredmények, de szurkolóként azt szeretném látni, hogy a játékosok mindent megtesznek, együtt küzdenek és a lehető legjobbat akarják a kluban" - mondta Mata. 

 

"Sajnos ezt már csak a következő 3 meccsen tudjuk megtenni, mert nincs több a szezonból. Ahogy már mondta, ez a büszkeségről szól és arról, hogy megadjuk ennek a klubnak, amit érdemel."

 

Ralf Rangnick csapata jelenleg a 6. helyen áll és hétfőn az utolsó hazai bajnokijuk következik az idény során, melyet a Bretnford ellen játszanak. Juan az új menedzserrel, Erik ten Haggal kapcsolatban elmondta, hogy véleménye szerint a szurkolók bízhatnak az új vezetőben és, hogy pozitívnak kell lenniük.

 

"Megértem a szurkolók csalódottságát egy ilyen szezon után, én is csalódott lennék a helyükben" - tette hozzá Juan. "De ugyanakkor azt gondolom, hogy izgalmas jövő áll előttünk, új korszak, új menedzserrel. Remélhetőleg ez az eredményekben is nagy változást hoz és a szurkolók elégedettek lesznek."

 

 

Jelen pillanatban a játékosok a Bretnford elleni találkozóra összpontosítanak és szeretnének minél jobb eredménytől búcsúzni az Old Traffordtól erre az idényre.

 

"Mint minden más meccsen, de természetesen otthon játszani a legkülönlegesebb" - válaszolta Juan arra a kérdésre, hogy a United hogyan viszonyul a mérkőzéshez. "Amikor kilépsz arra a pályára, az mindig különleges. Remélhetőleg jó meccsünk lesz és pozitívan tudjuk zárni hazai pályán a szezont, mert ezt a szurkolók nagyon megérdemelnék."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!