Shaw trófeát akar

Luke Shaw nagyon várja már, hogy Manchester United játékosként elõször kifuthasson az Old Trafford gyepére és azt a célt tûzte ki, hogy új klubjával bajnok legyen.


A 19 éves védõ számára kedden, a Valencia ellen akár már megszülethet a bemutatkozás is az Álmok Színházában. Ez lesz az utolsó mérkõzés a Swansea elleni bajnoki rajt elõtt.

 

"Gyerekként az álmod az Old Traffordon játszani" - mondta az MUTV-nek. "A világ egyik legnagyobb stadionja ez, mondanád. Tudni, hogy ez lesz számomra is a hazai pálya, az különleges dolog. Nagyon várom már, hogy elõször megérintsem a gyepet."

 

Amikor arról kérdezték, hogy pozitív érzéseknek kell lenni mindenkiben a remek felkészülési szezon miatt, Shaw elmondta, minden játékos a bajnoki cím visszaszerzését tûzte ki egy kiábrándító szezont követõen.

 

"Pozitívnak kell lenned, személy szerint én azért jöttem ide, hogy trófeákat nyerjek. Olyan ez, amit mindenki akar, nem csak én. Az öltözõben mindenki arra törekszik, hogy sikerüljön."

 

"Meg akarjuk nyerni a Premier League sorozatát. Nyilván, ebben az évben nem lesz Bajnokok Ligája, így a fõ figyelmünket a Premier League-re fordítjuk és már mindannyian nagyon várjuk a rajtot."

 

 

Louis van Gaal felderítette a Valencia együttesét a keddi találkozó elõtt és a Vörös Ördögök semmiképp nem fogják félvállról venni az Emirates Cup friss gyõztesét. A szurkolók tökéletes rajtra számítanak majd a találkozón, amikor is elõször figyelhetik meg közelrõl, hazai környezetben a holland új rendszerét és az aprólékosan megtervezett dolgok csakis hasznosak lehetnek a csapat számára.

 

"Minden meccs komoly" - folytatta Shaw. "Szeretnénk javulni csapatként és amit tehetünk az az, hogy a felderítõinket használva megtudjuk, mit szeret az ellenfelünk és hogyan kell játszanunk ellenük."

 

"A fõ dolog természetesen a Swansea elleni, elsõ bajnoki, a szezon elsõ meccse, de fejlõdni akarunk csapatként, megszokni az új formációt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!