Mata készül a különleges alkalomra

Juan Mata arra számít, érzelmileg megérinti majd, amikor kedd este egykori klubja, a Valencia ellen lép pályára az Old Traffordon.


A spanyol karmester elõzõ klubja, a Chelsea színeiben már pályára lépett a Denevéresek ellen a Bajnokok Ligájában, de most újra emlékezetes pillanatok elébe néz, amikor Louis van Gaal hazai menedzserként elsõ manchesteri mérkõzésén a Valencia lesz az ellenfél.

 

"Különleges lesz ez a ma este számomra, mert a Valencia, mint város és mint csapat is örökké a szívemben foglal helyet" - kezdte a mérkõzésre kiadott programfüzetben a világbajnok középpályás.

 

 

"Rengeteg nagyszerû élményben lehetett ott részem, és számos barátra tehettem szert."

 

"Szeretek visszatérni, amikor csak tudok, mert imádom a várost, úgyhogy biztos vagyok, hogy egy érzelmekkel teli mérkõzés elébe nézek, amikor meglátom a játékosokat, és az edzõket, akik nagyon, de nagyon jók voltak hozzám."

 

"19 évesen kerültem a klubhoz, és az ott töltött négy év nagyon fontos idõszaka volt a karrieremnek. Segítettek abban, hogy játékosként, és mint magánemberként is felnõjek, úgyhogy mindig hálás leszek Valenciának - mint városnak, és a klubnak is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!