Mata javítana a United szerencséjén

Juan Mata reméli, hogy a 2014/15-ös szezonban újra a szerencse is fogja kísérni a csapatot.


A spanyol válogatott középpályást David Moyes rekord összeget jelentõ, 37 millió font ellenében igazolta a Chelsea-tõl.

 

A United huzamos kálváriájára Moyes szerint Mata lehetett volna a megoldás, de ez az edzõ állásába került, mivel a középpályásnak idõbe telt megszokni új környezetét. Ezután Mata bekerült a spanyolok Brazíliába utazó keretébe, ahol a vergõdõ csapatnak a csoportkör jelentette a végállomást.

 

Mata beismerte a 2014-es év egyfajta felkészülési év volt, és meg van gyõzõdve arról, hogy az új szezon kezdetével minden gyökeresen megváltozik.

 

 

Így nyilatkozott: "Nyilvánvalóan az utolsó szezon rendkívül nehéz volt a klub számára, de mindenki nagyon kedves volt velem. Mind a játékosok, a menedzser és a szurkolók is. Alig várom már, hogy elkezdõdjön az új szezon, amit remélem nyerõ szériával indítsunk."

 

"Nagyon fontos szembesülni azzal, hogy ez egy hatalmas klub, mely nagy múlttal rendelkezik, és rengeteg trófeával. Mindig is nagyon szerettem volna megnézni ezeket, így elmentem a múzeumba, hogy még többet megtudjak a klubunkról. A múzeumlátogatás egy kiváló módja annak, hogy megismerjük valójában milyen hatalmas ez a klub a világon."

 

"Természetesem jó érzés volt Angliába hazaérni, de Amerikában a felkészülési túrán is rajongók vártak mindenhol, és a helyi sajtót is nagyon érdekelte, hogy épp mit csinálunk. Ez egyszerûen hihetetlen."

 

"Minden évben próbálok még jobb játékos lenni, és ezúttal sem lesz máshogy. Minden szempontból szeretnék javítani a játékomon, hogy a legmagasabb szinten teljesíthessek, és a lehetõ legtöbb gólt, gólpasszt szerezhessem."

 

"Szeretnénk újra nyerni. Ez része a klub filozófiájának, hogy mindig trófeákért küzdenek."

 

 

Louis van Gaal egyik új igazolása, Mata spanyol honfitársa, Ander Herrera. Azt mondta a korábbi Athletic Bilbao középpályásról: "Nagyon boldog voltam, amikor rám írt, hogy befejezõdött az átigazolása, és már hivatalosan is a United játékosa."

 

"Nagyon örülök neki. Korábbról a spanyol ifi csapatból ismerem õt. Megérdemli, hogy egy olyan klubban játszhasson, mint ez."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!