Mata blogja: Hosszú út áll elõttünk

Az új szezon alatti elsõ blogjában Juan Mata arról írt, hogy szerinte a United tanulni fog a nyitónapi csalódásból...


Bevallom, vártam már, hogy az új szezonban ismét írhassak. Pár éve már, hogy elkezdtem a blogot, még amikor az Egyesült Királyságba érkeztem.

 

Nagyon lelkes voltam a rajt miatt, mert a felkészülés nagyon izgalmasan alakult. Az amerikai túra két nagyon pozitív hetet hozott, mind eredmények, mind teljesítmény alapján.

 

De természetesen az ottani jó érzéseket át kellett vinni az elsõ tétmérkõzésre. Ezt akartuk, de nem így lett. Nem tudtuk megmutatni azt, min dolgoztunk az elõzõ napok alatt. A Swansea elleni mérkõzés egy nagyon kemény találkozóvá vált az elsõ góluk után.

 

 

Nagy csalódás volt, ez az igazság. Reméltük, hogy sikerül jól rajtolni az Old Traffordon a Premiershipben, de az is igaz, hogy ez csak a kezdet. Tanulnunk kell a hibáinkból és lendületet kell szereznünk.

 

Tudjuk, hogy a céljaink eléréséhez - a célokért, amiket a klub és a szurkolóink megérdemelnek - jobban kell teljesítenünk annál, mint amit szombaton nyújtottunk. Bármit, amit el akarsz érni, ahhoz komoly erõfeszítéseket kell tenned és ez az, amit csinálni fogunk. A rossz eredménybõl való tanulás javítja a csapatot és tolja elõre ebben az új szakaszban.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!