Mata blogja: A változás idõbe telik

Juan Mata szerint idõre van szükség, hogy Louis van Gaal változtatásainak pozitív hatásai látszódjanak - írta a spanyol játékos idei második blogjában:


 Biztos el tudjátok képzelni, hogy a szezon eddigi blogbejegyzéseit kicsit nehéz volt megírnom. Mindig ez történik, amikor nem úgy megy a játék, ahogy szeretnénk és ahogy elterveztük, és ilyenkor minden percben azt várod, hogy bárcsak már kezdõdne a következõ meccs, hogy el tudd feledtetni az elõzõt, amilyen hamar csak lehet.

 
Úgy gondolom, hogy a változtatásoknak mindig idõre van szükségük. Egy teljesen új feladat, új menedzserrel és új stílussal.  Ez egy átalakulás, amelyen végig kell mennünk és a kezdet mindig sokkal nehezebb, ha nem jönnek az eredmények. Meg kellett volna nyernünk az elsõ két mérkõzésünket, de sajnos nem sikerült és az egyetlen amit tehetünk, hogy készülünk a következõ meccsre, hogy három pontot tudjunk majd szerezni és el tudjunk kezdeni egy jó sorozatot.
 
 
Tisztában vagyok vele, hogy ez nagy csalódás, de - ahogyan azt már a múlt héten is elmondtam - ez még csak a szezon eleje és hosszú út áll elõttünk. Továbbra is pozitívnak és magabiztosnak kell maradnunk, keményen kell dolgozni és napról napra egyre jobbnak lenni.
 
Sunderlandben soha nem könnyû játszani, de az egy pont akkor sem volt elég. Vezettünk egy darabig, majd sajnos kiegyenlítettek egy szögletbõl és a második félidõben már nem tudtunk újra gólt lõni. Nyilván örülök ebben a szezonban megszereztem az elsõ gólomat, de nem lehetek teljesen boldog, hiszen nem tudtunk gyõzni.
 
Ma este Ligakupa mérkõzést játszunk a Milton Keynes Dons ellen. Ez egy másik verseny és egy újabb lehetõség, hogy jobbak legyünk. Jól kezdték a szezont a harmadosztályban és biztos vagyok benne, hogy úgy fognak ellenünk küzdeni, mintha ez lenne a döntõ.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!