Shaw-t dicsérte a menedzser

Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere dicsérettel halmozta el Luke Shaw-t azért, ahogyan azon dolgozik, hogy visszanyerje erõnléti állapotát.


A Southamptontól nyáron érkezett játékos még nem lépett pályára tétmeccsen, mivel az egyik edzésen megsérült a térdhajlító izma.

 

Az amerikai túra alatt van Gaal elárulta, speciális edzést állított össze a 19 éves védõ számára annak érdekében, hogy még jobb erõnléti állapotba kerüljön és segítse neki elérni a Unitedhez szükséges szintet.

 

A hét folyamán Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya kommentálta Shaw állapotát, ám van Gaal eloszlat minden kételyt a fiatal játékos körül, sõt, megtapsolja erõfeszítéseit, amiket sérülése óta tett.

 

"Az Egyesült Államokban azt mondtam neki, nem volt elég fitt, amikor megjött, szóval megváltoztattam a programját, õ pedig minden tõle telhetõt megtett, hogy rendben legyen. Immár õ egy példa az öltözõben, fantasztikusan edz" - mondta a Vörös Ördögök menedzsere.

 

"Ha valamit írni akarsz róla, talán engem kérdezel meg, hogy tette a dolgát vagy sem" - vágta oda a riportereknek. "Olvastam néhány kellemetlen cikket róla. Már ismerniük kellene és tudhatnák, hogy nyitott vagyok, válaszolok a kérdéseikre!"

 

 

Hodgson aggodalmaira reagálva a holland szakember így folytatta: "Igen, Luke jelenleg nem fitt, mivel sérült! De Roy Hodgson nem tudja megítélni a helyzetet, mivel soha nem láttam õt itt edzéseinken."

 

"Gondolom, hogy a világbajnokságra utalt, de Luke most nagyszerû munkát végez."

 

A számtalan sérülés ellenére pozitív hírekkel is szolgálni tudott a menedzser Michael Carrick állapotáról, akinek elõzõ hónapban mûtötték a bokáját: "Michael szintén nagyszerû munkát végez. Ma [pénteken] levette a lábát védõ, mûanyag cipõt. Ez egy szép nap volt számára."

 

Ugyanakkor Carrick továbbra is tagja azon tíz játékosnak, akikre nem számíthat van Gaal sérülés miatt. Az oldalvonalon kívülre szorul Carrick mellett Shaw, Sam Johnstone, Rafael, Chris Smalling, Ander Herrera, Marouane Fellaini, Shinji Kagawa, Jesse Lingard és James Wilson is.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!