Mata blogja: Juan az érkezõket üdvözli

Legfrissebb blogbejegyzésében Juan Mata a United új igazolását, Angel Di Mariát és leendõ érkezõt, Daley Blindet köszöntötte.


Megint egy hét eltelt és még mindig nem tudtuk megnyerni elsõ Premier League mérkõzésünket. Mint mondottam korábban, ez nem a legjobb pillanat egy blog írására, de ott kell lenned a jó idõkben ugyanúgy, mint rossz idõszakban is. A Burnley-vel játszottunk, meg akartuk nyerni a mérkõzést, de megint csak egy ponttal távoztunk.

 

Nem tudtunk gólt szerezni, pedig a szünet után gyakorlatilag csak a Burnley térfelén játszottunk. Nem tudtam befejezni a találkozót, mert begörcsölt a lábam, de vizsgálat alapján semmi olyan, amiért aggódni kellene. Természetesen megértem a szurkolóink csalódottságát így a szezon elején. A játékosok az elsõk, akik meg akarják változtatni ezt a helyzetet és belekezdeni egy jó sorozatba. Biztos vagyok abban, hogy meg is fogjuk ezt tenni.

 

A dolgok nem úgy mennek, ahogy akartuk, de mindegyikünk próbálja a legjobbját nyújtani a pályán, az elméleti anyagot megpróbáljuk átültetni edzéseken a gyakorlatba is, ezáltal a gyõzelmeknek is jönniük kell hamarosan. Tudom, hogy szavakkal nem nyerünk meccset, de így tudom kifejezni azt, mit érzek: nagyon várom a következõ mérkõzést, hogy megpróbáljuk megnyerni azt.

 

 

Amikor ezt olvasod, akkor sok dolog történik, mielõtt ma lezárulna az átigazolási idõszak. Itt szeretném köszönteni Di Mariát és Blindet. Biztosan tudom, hogy õk ketten sokat adnak majd a csapatunknak és erõsíteni fognak minket. Mi már tudjuk, Angel mire képes; képességei és cselezõkészsége kiváló, Daley pedig nagyon intelligens játékos, aki remekül bánik a labdával, ahogyan azt a világbajnokságon is megmutatta.

 

Shinji Kagawának is szeretnék minden jót kívánni, õ egy fantasztikus játékos és nagyszerû személyiség. Öröm volt számomra, hogy a csapattársa lehettem, és tudom, hogy mind a Borussia Dortmund és a szurkolók mindenhol ismét élvezni fogják a fociját.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!