SZAVAZÁS: Hónap játékosa - augusztus

A ManUtdFanatics.hu örömmel prezentálja, mától útjára indítja a Hónap játékosa címû rovatát.


Honlapunk fõ célja, hogy a Manchester United hazai szurkolói semmiben ne szenvedjenek hiányt. A hírek közlése mellett minél többször próbálunk lehetõséget teremteni látogatóinknak, hogy a klubról, a csapatról és játékosokról formált véleményüket megoszthassák a közösségünk többi tagjával is. A ManUtdFanatics.hu ezen rovatában a szezon minden egyes hónapjában kiválaszt néhány olyan játékost a csapatból, akik az oldal szerkesztõi szerint megfelelõ teljesítményt nyújtottak az adott idõszakban.


2014. augusztus hónapjának jelöltjei:

 

David de Gea: A spanyol hálóõr még nincs százszázalékos formában, ugyanis némi hiba még fellelhetõ a játékában, mint például a nem megfelelõ kommunikáció. Ám az esetek többségében egyáltalán nem tehetett a bekapott gólokról, s több alkalommal bravúrok sorozatával mentette meg csapatát az esetleges vereségtõl.

 

Phil Jones: A frissen kinevezett vezetõedzõ által alkalmazott új védelmi rendszerben úgy véljük, eddig csupán a négyesünk tudott – ha nem is maradéktalanul, de – megfelelõ mértékben helytállni. Számos ütközés, jó pár tisztázás és a saját tizenhatosunkon belül több alkalommal is bravúrosan szerelte az ellenfél támadóit. Ami talán ennél is fontosabb, nem volt rest a védelem vezére lenni, s olykor saját társai fejét is leordítani, ha arra volt szükség.

Tyler Blackett: Miután végigjárta a Vörös Ördögök akadémiáját, a rutinos holland trénertõl már a felkészülési torna során is megkapta az esélyt debütálásra, ezután pedig a Premier League új idényében is bemutatkozhatott. A tapasztalat hiánya eddig erõsen kiütközik nála, hisz elég gyorsan próbál szabadulni a labdától, ennek ellenére teljesítményével nem lógott ki a csapatból. Több ígéretes megmozdulása is volt.
 

Ander Herrera: Amikor játszott, jelenlétével visszatért a fiatalos lendület a középpályára. Játékára abszolút jellemzõek a váratlan húzások, remek passzok és átadások. Sajnálatos mód, sérülése miatt eddig nem szerepelt sokat, de ha felveszi a PL-tempóját, akkor hatalmas ûrt foltozhat be Scholes visszavonulása után.

 

Danny Welbeck: Az Arsenalba távozó saját nevelésû csatárral az esetek többségében csupán csereként számolt Van Gaal. Gólt nem szerzett még a szezon során, ennek ellenére a mezõnyben ismételten hatalmas munkát végzett, illetve a támadásépítésekbõl is kivette a részét.

Szavazás kezdete: 2014. szeptember 02., 17 óra 15 perc
Szavazás vége: 2014. szeptember 05., 20 óra

 

Amennyiben szavazatoddal támogatni szeretnéd az egyik jelöltet, akkor a Fõoldalon adhatod le voksodat az általad kiválasztott játékosra!

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!