Mata blogja: Falcao rendkívüli játékos

Legújabb blogbejegyzésében Juan Mata köszöntötte Radamel Falcao érkezését, valamint arról is írt, hogy pár napot eltöltött Lake Districtben...


Egy csendes vasárnap végén írok most neked - ritkán van ilyen nap egy szezonban.

 

Elõzõ héten lehetõségem volt arra, hogy pár napot Lake Districtben töltsek. Aki nem ismeri ezt a látványos területet, annak elmondom, ez egy nemzeti park, ami ideális arra, hogy eltûnj kicsit és relaxálj pár napig...igazán imádok ilyen békés és csendes helyekre elmenni, amikor csak lehet. Ez lehetõség arra, hogy kikapcsolódj a napi rutinból és élvezd a természetet.

 

 

Természetesen voltak edzéseink is a héten és volt pár remek napunk a vasárnapi, Old Traffordon lejátszandó meccsünkre [a QPR ellen] való felkészülés közben.

 

Igaz, csütörtökig nem lesz együtt az egész csapat és nagyon várom már azt a napot, hogy együtt edzhessünk mindannyian egyértelmûen azzal a szándékkal, hogy javítsunk a játékunkon és eredményeinken.

 

Az átigazolási idõszak már majdnem lezárult, amikor még lett egy igazolásunk. Nem csak egy játékost szereztünk, hanem egy fantasztikus csatárt, kinek gólszerzési képessége rendkívüli: Radamel Falcaóról van szó. Biztos vagyok abban, hogy rengeteget ad nekünk úgy is, mint ember és góljaival is. Megragadom az alkalmat, hogy itt üdvözöljem õt és a legjobbakat kívánjam neki erre a szezonra.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!