Mata: Erre a sikerre építkezhetünk

Juan Mata reméli, hogy a Queens Park Rangers felett aratott magabiztos 4-0-s gyõzelem megalapozza a hátralevõ szezont a United számára.


A spanyol játékmester a negyedik gólnál iratkozott fel arra a góllövõlistára, amelyen az Old Traffordon debütáló Angel Di Maria, honfitársa, Ander Herrera és a csapatkapitány Wayne Rooney szerepelt mellette a délután folyamán.

 

A SkySports riportérnek, Geoff Shreeves-nek a mérkõzés után elmondta, keményen kell edzeniük hét közben, hogy a jövõ hét végén a Leicester ellen megismételhessék a mai teljesítményüket.


"Úgy gondolom, hogy sokkal, de sokkal jobban játszottunk, mint az elõzõ néhány meccsen."

 

"Az elsõ gólt követõen az utolsó percig azon voltunk, hogy további gólokat szerezzünk, mert ezzel a játékosállománnyal ez a dolgunk. Jól kell játszanunk, gólokat kell szereznünk és emellett szilárdan védekeznünk."

 


"Ez a gyõzelem nagyon fontos volt számunkra, remélhetõleg az elsõ lépés afelé, hogy sorra jöjjenek az eredmények. Fontos 3 pont volt ez, és hét közben keményen kell edzenünk azért, hogy a jövõ héten is nyerni tudjunk."

 

Mata a klub rekordigazolását, Angel Di Mariát nevezte meg a meccs emberének, majd õ fordította csapattársa szavait Shreeves-nek, aki arról kérdezte, tudatos volt-e az elsõ gólja.


"Azt mondja, nagyon boldog, hogy az elsõ hazai meccsén góllal sikerült debültálnia" – tolmácsolt Mata.


"A gólt megelõzõ helyzetet pedig sokat gyakoroltuk egész héten az edzésen, Angel többször is így lõtte be a labdát, szóval nem volt meglepõ, hogy így alakult."


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!