Mata blogja: A tegnapi meccs bizonyíték a fejlõdésre

Legfrissebb blogbejegyzésében Juan Mata említést tett a QPR elleni találkozóról, az új játékosokkal való játék örömérõl és köszönetet mondott a hûséges drukkereknek...


Régóta vártam már erre: az, hogy vasárnap este írom ezt a blogot, megmutatja, milyen izgalomban van az egész csapat.

 

A QPR legyõzése csak egy mérkõzés, ez elég egyértelmû számomra, de azt is remélem, hogy egy jó sorozatba kezdünk, ami sokáig elrepít minket, egészen odáig, ahol lenni szeretnénk.

 

Az utóbbi pár hét során már elmondtam nektek, hogy nagyon jól dolgozunk az edzéseken. A sok új játékos és az új stílus miatt idõre van szükségünk, mire alkalmazkodunk egymáshoz. Idõbe telik, mire learathatjuk a munkánk gyümölcsét, de tudtam, hogy ez történik majd.

 

Folyamatosan dolgozunk ezen és egy olyan gyõzelem, mint a QPR elleni megmutatja, hogy a helyes úton vagyunk. Meg tudjuk mutatni a csapatban rejlõ potenciált és nagyon élveztük a játékot.

 

Személy szerint az, hogy olyan srácokkal szerepelhetek együtt, mint Blind, Rojo és Falcao, az nagy öröm. Egyre jobban alkalmazkodnak majd a csapathoz és sokat segítenek majd nekünk. Pár napja együtt dolgozunk, egyre jobban megismerjük egymást és biztosan tudom, hogy ahogy telnek a hetek, a csapat egyre jobb lesz.

 

 

Ami Di Mariát illeti, olyan, mintha régóta velünk lenne már. Angel egy nagyon lelkes srác, aki nagyszerû igazolás számunkra. A mérkõzés után én adtam át neki a találkozó legjobbjának járó díjat és én fordítottam le a TV-nek adott interjúját angolra. Boldognak tûnik, ami minket is azzá tesz.

 

Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, akik mindig ott vannak. Köszönöm a bizalmat és szurkolást, valamint a gólom miatt kapott gratulációkat. Csak így tovább!

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!