Mata blogja: Sajnálom a szurkolókat

Legújabb blogbejegyzésében Juan Mata kifejtette, nehezen tudja felfogni, hogy a Manchester United vereséget szenvedett a Leicester City-tõl, de a játékosok mindent meg fognak tenni, hogy gyõzzenek...


Hosszú idõbe telt, hogy leüljek a számítógép elé annak érdekében, hogy ne maradjon el a heti blogom.

 

Vártam néhány órát azelõtt, hogy leültem a fehér képernyõ elé azért, hogy megpróbáljam kifejezni, mit is érzek a Leicester elleni meccs után. Miután egész héten a találkozóra vártam, nem tudtam elképzelni olyan vasárnapot, mint ez. Igen hosszúnak tûnt a visszaút Leicesterbõl Manchesterig.

 

Azon gondolkozom, hogyan vesztettünk el egy olyan meccset, ami a kezünkben volt, de az a helyzet, hogy elõnyben voltunk, õk kiegyenlítettek és amikor megpróbáltunk ismét elõnyt szerezni, veszítettünk. Nagyon nehéz úgy visszatérni, hogy három gólt lõttünk idegenben, de nem szereztünk pontot. A visszaúton azon gondolkoztam, mi történt, és nagyon csalódottnak éreztem magam, mint mindenki, akik eljöttek velünk a stadionba. Õszintén szólva, nagyon sajnálom, hogy a szurkolóink ilyen szomorú hétvégében részesültek.

 

 

A hét folyamán elemezni fogjuk, mi történt és tanulunk hibáinkból, hogy ez ne történjen meg ismét. Most kétszer játszunk az Old Traffordon, amiket meg akarunk nyerni a drukkereinknek. Mindent meg fogunk tenni ezért, ebben biztos lehetsz!

 

Remélem, hogy a következõ vasárnap jobb hangulatban tudok majd mesélni a találkozóról és sok más dologról, és a következõ hétfõre mosolyt sikerül csalni az arcunkra. Köszönöm, hogy jóban és rosszban is mellettünk állsz és nem adod fel! Fontos, hogy érezzük a támogatásod.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!