Shaw készen áll a bemutatkozásra

Luke Shaw bepótolná a sérülése miatt elvesztegetett idõt és nagyon várja már, hogy a West Ham ellen bemutatkozhasson a Manchester Unitedben.


Az angol válogatott játékosnak ki kellett hagynia a szezon elsõ négy találkozóját, ám a QPR és a Leicester ellen már leülhetett a kispadra. Immár teljesen visszanyerte erõnléti állapotát, így nagyon közel van ahhoz, hogy az elsõ csapatban szerepeljen.

 

A United Review-nek adott exkluzív interjúban Shaw elmondta, imád a Unitednél lenni és úgy érzi, készen áll arra, hogy végre magára öltse a híres vörös mezt tétmeccsen is.

 

"A sérülés kicsit visszavetett, hiszen még soha nem sérültem meg ennyi idõre" - magyarázta. "Kicsit dühös voltam emiatt, de pár hete már ismét edzésben vagyok."

 

Shaw térdhajlító izma még a Valencia elleni felkészülési találkozó elõestéjén sérült meg, ami miatt hetekre kidõlt - a 19 éves játékos számára ez igen frusztráló volt. 

 

 

"Szó szoros értelemben a találkozó elõtti utolsó edzésen történt ez. Meg kellett állnom, mert túl nagy volt a fájdalmam. De itt vagyok, izgatottan várom, hogy pályán legyek, remélem sikerül elkerülni a sérüléseket és a szezon további részére egészséges maradok."

 

A szombati, West Ham elleni találkozó lehetõséget ad a Vörös Ördögök számára, hogy felálljanak a múlt héten elszenvedett, sokkoló, 5-3-as vereségbõl, amin Shaw csak a padról figyelhette, ahogy csapattársai kétgólos elõny herdálnak el.

 

"Tudjuk, hogy [az ilyen vereség] ez nem elég jó tõlünk. Mi a Manchester United vagyunk, nem tehetjük meg, hogy vezetünk 2-0-ra, majd 3-1-re és eladjuk az elõnyünket. Azóta keményen dolgoztunk az edzéseken és remélhetõleg ez kifizetõdõ lesz."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!