Rojo büszke válogatottságára

Ahogy minden argentinnak, Marcos Rojonak is nagyon fájt az elveszített VB döntõ, de elmondta, hogy most már mindannyian a jövõre koncentrálnak a nemzeti csapatnál.


Rojo játszott azon az oldalon a mérkõzésen, ahol a németek a gyõztes gólt érõ támadást vezették, így neki talán kicsit mégjobban fáj az egész. Argentin csapattársa, Angel Di Maria pedig sérülés miatt pályára sem léphetett.

 

Késõbb pont Di Maria vezérletével sima 4-2-re verték a németeket egy barátságos mérkõzésen, ám Rojo elismerte, hogy ez nem feledtette velük a Rio de Janeiroban történteket.

 

"Ez nem változtat azon, hogy mi történt" - mondta a ManUtd.com-nak adott interjúban. "Nagyon fájdalmas érzés elveszíteni egy döntõ mérkõzést. Nagyon meg szerettük volna nyerni azt a kupát, de sajnos nem sikerült. De immár elõre kell tekintenünk a válogatottal, mert 2015-ben a Copa Amerikán kell bizonyítanunk és az elõttünk álló mérkõzésekre kell koncentrálnunk."

 

 

Ezek a mérkõzések pedig nem mások, mint szombaton az õsi rivális brazilok, - a változatosság kedvéért a mérkõzés Pekingben kerül megrendezésre - majd pedig egy kellemes túra után Hong Kong csapatával mérkõznek meg kedden.

 

"Nagyon nehéz mérkõzésre számítunk a brazilok ellen. Úgy gondolom, hogy ez nem csak a két nemzet számára, de az egész világ szemében egy igazi derbi. Nagyon fontos számunkra, hogy minden mérkõzésünket meg tudjuk nyerni, megpróbáljuk ezt a brazilok ellen is. Hong Kong ugyan a nyilvánosság számára ismeretlen csapat benyomását keltheti, de nem szabad elfelejteni, hogy az ázsiai foci rengeteget fejlõdött az utóbbi idõben."

 

Rojo már bizonyította, mennyire büszke, hogy a United mezét viselheti. Büszke arra, hogy a világ egyik legnagyobb klubjában léphet pályára, gyõzelmeket ünnepelhet, de a legnagyobb büszkeséggel az tölti el, hogy ebben a patinás egyesületben hazáját is képviseli.

 

"Bekerülni a nemzeti csapatba hihetetlen érzés" - mondta. "Azt hiszem, minden játékos álma, hogy hazáját képviselhesse. Az, hogy én ezt tehetem számomra hatalmas megtiszteltetés és sohasem magától értetõdõ, hogy itt lehetek, ugyanis ezért tenni kell."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!