Mata blogja: Alig várom az Arsenal elleni összecsapást

Véget ért a válogatott szünet és az elõttünk álló hét végén, szombaton újabb megmérettetés vár ránk az Arsenal csapata ellen, amit már alig várok.


Jó emlékeket õrzök a korábbi Ágyúsok elleni találkozókról, melyeken részt vehettem. Õk egy nagyon kemény ellenfél, akik remek focit játszanak és velük lehet is játszani. Az Emirates egy hatalmas stadion, melyben remélem szép játékkal sikerül megszereznünk a három bajnoki pontot és elõbbre lépni a tabellán.

 

Nem marad sok idõnk, csupán pár napunk arra, hogy fizikálisan és szellemileg is felkészüljünk az elõttünk álló karácsonyi idõszakra, mely az év legforgalmasabb idõszaka és ahol sorozatban több mérkõzést is játszunk majd, viszonylag rövid idõ alatt.

 

 

Miután a nemzetközi mérkõzések véget értek, szeretném kiemelni, hogy a spanyol válogatott diadalmaskodni tudott, sajnos nem lehettem ott velük. Valamint szeretném kiemelni és gratulálni csapattársamnak, Wayne Rooneynak az aranysapkához, melyet 100. válogatott mérkõzése alkalmából kapott. Ilyen csak az igazán tehetséges játékosoknak adatik meg, hatalmas kiváltság, hogy a hazádat ennyi alkalommal képviselheted. Biztos vagyok benne, hogy még rengetegszer láthatjuk majd játszani. Megérdemled Wayne.

 

Egy hét múlva jövök ismét. Remélem, jó hírekkel szolgálhatok majd a londoni kirándulásunkról. Köszönöm, hogy itt voltál...

 

Ölel mindenkit:

 

Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!