Mata nehéz meccsre számít

Juan Mata úgy hiszi, kemény küzdelem várja a Manchester Unitedet, mikor is vasárnap délután a Yeovil Town ellen megkezdi FA-kupa szereplését.


Az MUTV-nek adott interjút a spanyol játékmester, melyben felelevenítette kedves emlékeit elsõ FA-kupa trófeájáról, amikor még a Chelsea csapatával tudott gyõzni 2012-ben. Azonban nem látja okát annak, hogy miért ne nyerhetné meg most jelenlegi csapata az aktuális kiírást, viszont felhívja a figyelmet arra is, hogy csúcsformában kell lennie a Unitednek, amikor majd szembetalálja magát a Kesztyûsökkel a Huish Parkban.

 



"Úgy gondolom fizikai hadviselés lesz a javából, a Yeovil biztos, hogy megpróbálja megkeseríteni az életünket" - kezdte a riportot Juan.

"Ez nagy nap lehet számukra, hiszen a Manchester United látogat hozzájuk - talán ez lehet a legjobb nap történelmük során. Számukra ez olyan lesz, mint egy döntõ, így nekünk is ugyanígy kell gondolnunk a találkozóra, mentálisan és fizikálisan is készen kell állnunk, ha nyerni akarunk."

Ha a Vörös Ördögök kezükben tudják tartani a mérkõzést, Van Gaal fiai egy lépéssel közelebb kerülnek céljukhoz, miszerint visszahódítsák az Old Traffordra azt a kupát, mely a legnagyobb presztízzsel bír Angliában. Erre utoljára 2004-ben volt példa, és Darren Fletcher az egyetlen olyan játékos, aki az akkori gyõztes csapatban szerepelt, de Mata hisz benne, hogy a United készen áll arra, hogy ismét a végsõkig meneteljen.

 



"Az FA-kupa nagyon különleges kiírás számomra, hiszen ez volt életem elsõ trófeája, amit nyertem Angliában" - tette hozzá. "Amikor angol csapatban játszol, rájössz, mekkora dolog a Wembley-ben pályára lépni, szóval ez nagy élmény lenne számomra, mint ahogy az is, ha a klub ismét megnyerné a kupát."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!