Nem becsüljük alá a Cambridge-et

Juan Mata minden héten tollat ragad, a mai blogjában azt ecsetelte, mennyire mozgalmas hét elõtt áll a csapat.


Üdvözlök mindenkit! Nagyon hideg volt vasárnap, de hazai pályán gyõzelemmel zártuk a hetet, viszont nincs idõnk ünnepelni, ugyanis kedden újra Cambridge ellen meccselünk az FA-kupában.


Szeretnénk továbbjutni a következõ fordulóba, ezért teljes erõbedobással fókuszálnunk kell, mert ahogy korábban is említettem, a csapat rendkívül izgatott a kupasorozat miatt.

 

Remekül használtuk ki a lehetõségeinket a Leicester [City - a szerk.] elleni elsõ játékrészben, így nyugodtabb mederben folyt a mérkõzés, amely kicsit élvezetesebb lett a korábbi hetekhez képest. Bár egyáltalán nem akarunk elkényelmesedni. Egyetlen találkozó sem egyszerû: láthattuk, mi történt a Bayern Münchennel a bajnoki szünet után (4-1-re kapott ki pénteken Wolfsburgban).

 

 

A sportban elengedhetetlen, hogy tiszteld az ellenfeled. A labdarúgásban ez hatványozottan igaz, ahol kisebbek lettek a különbségek. Tisztában vagyunk azzal, hogy meg kell nyernünk a Cambridge elleni találkozót. Nem olyan rég kiderült, mennyire kemény riválissal van dolgunk.

 

Néhány nappal késõbb, vasárnap a West Ham otthonában bizonyíthatunk. Nincs idõ szünetre. A szezon ezen szakaszában következetesebbnek kell lennünk, mint valaha, hogy megõrizhessük a harmadik helyünket, amivel esélyünk nyíllhat megközelíteni a tabella elsõ két helyén tanyázó együttest. 

 

Kellemes hetet kívánok! Ölelés!

Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!