Berba megvédi a játékvezetõt

Dimitar Berbatov kitart amellett, hogy Howard Webb jogosan ítélt büntetõt az FA kupa 3. fordulójában a Manchester United számára a Liverpool elleni mérkõzésen.


A játékvezetõ még az elsõ percben ítélt büntetõt, miután Daniel Agger vitte földre a bolgár csatárt a tizenhatoson belül. Ryan Giggs magabiztosan lõtte be a megítélt tizenegyest, és ezzel megszerezte csapata számára az 1-0-ás gyõzelmet jelentõ gólt.
Berbatov pedig szilárdan kiáll a véleményes döntés jogossága mellet.
 

„Természetesen büntetõ volt, eléggé hozzám ért a védõ ahhoz, hogy elveszítsem az egyensúlyom és az emberek tudják, hogy én nem szoktam könnyedén elesni” – mondta Berbatov.
 

„Szerintem a Liverpool jó teljesítményt nyújtott, a kapusuk Pepe Reina volt csapata legjobbja, számos bravúros védést mutatott be, de mi voltunk a jobb csapat ma.”

 


 

A találkozó másik beszédtémáját Steven Gerrard szolgáltatta, akit fél óra után küldött el zuhanyozni a játékvezetõ miután páros lábbal csúszott rá Michael Carrick lábára. Howard Webb az eset után hagyott némi idõt, hogy megnyugodjanak az indulatok, majd felmutatta a piros kártyát.
 

A gólszerzõ Ryan Giggs így nyilatkozott az esetrõl:
 

„Én nem láttam pontosan, hogy mi történt, csak a labda körüli játékosok reakcióiból következtettem, elég feszültté vált a légkör ott, és miután Webb meghozta a döntését ki kellett tartania mellette.”
 

„A korai gól és a kiállítás sokat segített nekünk, de voltak lehetõségeink, hogy egyértelmûen eldöntsük a mérkõzést és kicsit idegesek voltunk már, amiért nem tudtunk élni velük. Védekezésben egyértelmûen jók voltunk ma és a támadások végén is több gólt szerezhettünk volna.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!