LvG: Scholes szurkoló, jogosan kritizál

Louis van Gaal szerint a klub legendájának, Paul Scholesnak minden joga megvan a Manchester United kritizálására - miután õ a Vörös Ördögök szurkolója.


A holland menedzser visszautasította, hogy képletesen felvegye a kesztyût az Old Trafford kedvence által kezdeményezett szópárbajban, amely során az egykori manchesteri saját nevelés "pocsék"-nak nevezte a United idei szezonban mutatott futballját.

 

Van Gaal-t feldühítette, amikor a West Ham United menedzsere, Sam Allardyce hosszú labdákkal operáló taktikáját bírálta - válaszként pedig egy dossziényi statisztikát szedett össze az állítások cáfolataként.

 

Nem ez az elsõ eset, hogy egykori manchesteri kiválóságok mondják el feketén-fehéren véleményüket a menedzser munkássága kapcsán, ugyanis a Sky Sports szakkommentátoraként is dolgozó Gary Neville a szezon elején egy kocsmai csapathoz hasonlította a Van Gaal-legénységet.

 

Most azonban Scholes friss kritikája úgy tûnik nem zökkentette ki nyugalmából a 62 éves BL-gyõztes menedzsert, és kijelentette, hogy nem hatja meg a Triplázó csapat tagjának brutális véleménye.

 

 

"Nem aggódom miatta" - kezdte.

 

"Ez nem túl érdekes számomra."

 

"Paul Scholes reményeim szerint a csapat egyik szurkolója. A szurkolók pedig kritizálhatnak. Ez nem jelent problémát."

 

"Ehhez hozzászoktam, a játékosaim is hozzászoktak. Õk nem elsõbálózó profi futballisták."

 

"Talán néhány játékosra ez hatással van, de normális esetben ez sem a játékosaimra, se rám nincs semmiféle hatással."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!