Mata blogja: Nincs idõ a gyászra

Juan Mata minden héten blogbejegyzést ír, ezzel betekintést nyerhetnek az olvasók abba, milyen is egy manchesteri játékos élete. Ezen a héten a Swansea elleni vereség, valamint a top 4-ért folyó harcról vázolta gondolatait...


Üdv mindenkinek! Elképzelheted - különösen azok, akik hétrõl-hétre olvassák a blogomat - ez egyike azoknak a napoknak, amikor kissé bonyolult az írás és ilyen kemény vereség után. 

 

Jól indult a hét, nyertünk az FA-kupában, továbbléptünk a következõ körbe - ahol az Arsenal lesz az ellenfél -, de nem úgy fejezõdött be, ahogy azt terveztük.

 

Õszintén hiszem, közel voltunk ahhoz, hogy elhozzuk a három pontot, különösen azért, mert nagyon jó érzéseink voltak a második félidõ kezdetekor. Majdnem végig a Swansea térfelén játszottunk, de nem tudtuk egyik helyzetünket sem értékesíteni és mint tudjuk, a labdarúgás szeszélyes. Mi voltunk elõnyben, miután Ander nagyszerû gólt szerzett az elsõ játékrészben, de végül kikaptunk, Shelvey lövése után Gomis szerencsés találatával.

 

 

Néha olyan meccset nyersz meg, amin nem érdemelsz gyõzelmet, máskor pedig - most ez volt a helyzet - nem kapod azt, amit érdemelnél - ilyen a foci!

 

Most újra fel kell állnunk, elõre kell tekintenünk és ezen a hétvégén, az Old Traffordon a Sunderland ellen javítanunk kell a szurkolóink miatt. Ahogy minden héten elmondom, és most még inkább létfontosságú, hogy nyerjük a meccseket. A fõ riválisaink nem lassítanak és a Bajnokok Ligájáért folyó harc keményebb, mint valaha. Közeledünk a szezon legfontosabb részéhez és muszáj teljesítenünk, hogy elérjük céljainkat.

 

Köszönöm a feltétlen támogatásodat és kellemes hetet kívánok!

 

Ölel, 
Juan

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!