Mata blogja: Irány a Wembley

Juan Mata blogja minden héten betekintést enged abba, milyen egy Manchester Unitednél játszó játékos élete. Ebben a bejegyzésben a spanyol klasszis az Arenal elleni mérkõzés fontosságáról beszél...


Üdv mindenkinek! Ismét a hotelbõl írok nektek, mivel tudjátok, hogy ma este egy nagyon fontos mérkõzés vár ránk az Arsenal ellen. Nagyon várom és remélem, hogy sikerül közelebb kerülnünk a végsõ gyõzelemhez is. 

 

Mindannyian izgatottak vagyunk az FA-kupa miatt. Ez egy nagyszerû mérkõzés lehet, melyet minden szurkoló élvezni fog. Az a tény, hogy hazai pályán játszhatunk extra motívációt ad nekünk. Megpróbáljuk a lehetõ legjobbat kihozni magunkból, hogy a szurkolók elégedettek legyenek.

 

Jó emlékekkel gondolok vissza az FA-kupára. Már elsõ angliai évemben volt szerencsém megnyerni. Nagyszerû érzés volt a döntõben játszani, bár ehez még jelenleg nagyon sokat kell tennünk.

 

Az Arsenal egy nagyon technikás, gyors csapat. Hozzá vannak szokva a támadó játékhoz. Biztos vagyok benne, hogy a fociszeretõ közönség egy remek mérkõzést láthat majd este az Old Traffordon.

 

Ölel Mindenkit!

Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!