Mata figyelmezteti csapatát a BL fontosságára

A spanyol támadó hisz abban, hogy a Vörös Ördögök a legjobb négy között végeznek és elmondta, élvezettel vág neki ismét a Tottenham elleni mérkõzésnek vasárnap.


Juan Mata emlékeztette társait arra, hogy a Manchester United az a klub, amelynek mindig ott a helye a Bajnokok Ligájában és biztos abban is, hogy ott lesznek a következõ kiírásban.


A Vörös Ördögök lemaradtak idén az európai porondról a tavalyi David Moyes vezette csúfos helyezésnek köszönhetõen, így most a skót helyét váltó Louis van Gaal-nak macska-egér harcot kell vívnia a négy közé kerülésért.


Azonban Mata, aki ismét pályára léphet a Tottenham ellen vasárnap, elmondta, hisz abban, hogy csapattársaival megtalálják az európai versenyre vezetõ utat és dobogós helyezéssel végeznek a Premier League idei kiírásában.

 


"A Manchester United mindig részt vesz a Bajnokok Ligájában és hisszük hogy ez idén újra sikerülni fog" - mondta a spanyol játékos a Q&A névvel ellátott csoportban szurkolóinak a Facebook oldalán.


A Vörös Ördögök jelenleg a negyedik helyen állnak a Premier League-ben, két ponttal megelõzve az õsi rivális Liverpool-t és Mata lelkes a Tottenham elleni meccs miatt, hiszen, ha nyernének, az nagy lökést adhatna nekik a Bajnokok Ligája kvalifikációért folyó harcban.


"Remélem sikerül jó eredményt elérnünk" - tette hozzá a korábbi Chelsea játékos.


"Mindig élvezem a Tottenham elleni mérkõzéseket, mivel már sok tapasztalatot szereztem az ellenük vívott találkozókból!"

 


"Ugyanúgy dolgozom, ahogy eddig is tettem, ugyanazzal az elszántsággal és ugyanazzal a szenvedéllyel! Ez minden, amit tenni tudok, mindig optimista vagyok és bármikor készen állok arra, hogy segítsek a csapaton!"      


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!