Mata blogja: A szurkolókért gyõztünk

Juan Mata minden héten friss blogbejegyzéssel szolgál. Ezúttal a mûvelt spanyol tökéletes estét élvezhetett az Álmok Színházában...


Üdv mindenkinek! Ez a boldog vasárnap erõt ad, hogy elkezdjük az új hetet. Rendkívül fontos gyõzelem volt ez a top négybe kerülés szempontjából, hiszen a Tottenham is harcol érte. Vitathatatlanul a legjobb elsõ félidõnket játszottuk a szezonban. Ebben a 45 percben lõttünk három gólt és még többet is szerezhettünk volna.

 

A csapat gyors és intenzív stílusban játszott, és már saját térfelén nyomást gyakoroltunk a Spurs-re. Nagyon boldog voltam a szurkolók miatt azután, hogy hétfõn, az Arsenal elleni FA-kupa kieséssel csalódást okoztunk. A gödörbõl való felállás legjobb módja, hogy jó meccset játszunk és gyõzünk a szurkolókért; ezt adtuk nekik - neked - a Tottenham ellen, egy nagyon jó gárda ellen, melyet sikerült semlegesítenünk.

 

Ami engem illet, nagyon jól éreztem magam a pályán és nagyon élveztem, hogy a kezdettõl fogva együtt játszhatom újra a csapattársakkal, próbálva minden segítséget megadni. Hallottam a tapsodat, szeretném megköszönni. Az elsõ naptól kezdve szeretetet kapok az Old Traffordon és szeretném, ha tudnád, hogy ez rengeteget jelent, amikor játszol. Az a tapsvihar, amit lecserélésemkor és az öltözõ felé menet kaptam, olyan dolog, amit soha nem felejtek el. Nagyon köszönöm mindannyiótoknak!

 

Most minden egyes hátralévõ mérkõzésünkre összpontosítanunk kell - amibõl nincs sok már - annak érdekében, hogy elérjük célunkat és visszahozzuk az Old Traffordra a Bajnokok Ligája találkozókat. Néhány riválisunk is ezért harcol, de úgy vélem, a Tottenham elleni siker önbizalmat ad nekünk, hogy a legjobbunkat tudjuk nyújtani.

 

Elõzõ pénteken is a stadionban voltam, ahol a Ti kérdéseitekre válaszoltam, amiket Facebookon tettetek fel. Nagyon jó volt elolvasni az üzeneteket, melyek a világ minden részérõl érkeztek és válaszolni néhányra. Lehetetlen volt minden kérdésre reagálni, de megpróbálom jóvá tenni egy kis meglepetéssel, szóval figyeld az oldalt!

 

 

Szombaton a hotelben megnéztünk néhány Premier League találkozót, ismét arra jöttünk rá, mennyire nehéz nyerni itt, függetlenül attól, hol állnak a csapatok a tabellán. Ugyanez igaz a La Ligára is, ahol nagyon kicsik a különbségek a Clasico elõtt. A Barcelona és a Real is nyert, akárcsak a Valencia, mely jelenleg a harmadik - micsoda szezonjuk van! Néhány gárda a hét közepén európai kupamérkõzést játszik, lássuk, milyen hatással lesz ez rájuk!

 

Ezen a hétvégén az egyik kedvenc sportágam is elrajtolt: a Forma 1. Fernando Alonso nem indult el most, de Spanyolországban nagyon izgatottak voltunk az újoncok miatt. Carlos Sainz sikeresen mutatkozott be az F1-ben és pontokat szerzett. Remélem, hogy rengeteg pont követi majd a most szerzetteket!

 

Szeretnék ajánlani valamit azoknak, akik Manchesterbe látogatnak. Nézzék meg a Whitworth Art Gallery-t. Néhány napja ellátogattam oda és nagyon meglepett Cai Guo-Qiang néhány munkája, és rajzolási technikája puskaport segítségül hívva. Összességében egy nagyon érdekes és jóltervezett tárlat.

 

Találkozunk hét nap múlva. Remélem, a következõ hétfõn, miután játszottunk az Anfielden, ugyanolyan jól érezzük magunkat majd, mint most. Az a találkozó a szezon egyik legfontosabb meccse lesz számunkra.

 

Legyen szép heted!

Juan

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!