Mata: Elorozhatjuk a második helyet a City elõl

A Manchester United középpályása, Juan Mata kijelentette, csapata megelõzheti a Manchester Cityt a Premier League ezüstérméért folyó versenyben, ha letudják gyõzni a körülöttük álló csapatokat a top4-ben.


Mata, aki kiváló formának örvend az utóbbi idõben, és a válogatott szünet elõtti fordulóban két góllal szomorította a Liverpoolt az Anfielden 2-1-re megnyert bajnoki rangadón, úgy véli, csapata pole pozícióba kerülhet automatikusan a jövõ évi Bajnokok Ligájában való indulásért folytatott versenyben.

 

A Vörös Ördögök jelenleg négy ponttal elõzik meg a gigászi csatában legyõzött Liverpoolt, míg a Manchester Citytõl két pontos lemaradásuk van nyolc mérkõzéssel a 2014/2015-ös Premier League szezon vége, és az április 12-i manchesteri rangadó elõtt.

 

 

"Egy, illetve két pontra vagyunk az Arsenaltól és a Citytõl, és szerintem képesek lehetünk megcsinálni" - kezdte a világbajnok középpályás.

 

"Még a második hely is meglehet, ha a közvetlen riválisainkat letudjuk gyõzni."

 

Az eredmények megfelelõ alakulása esetén a Manchester United akár már ezen a hétvégén elfoglalhatja a második helyet, de ehhez a kiesés ellen menekülõ Aston Villa ellen kell gyõzelmet aratniuk ma délután az Old Traffordon.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!