Mata blogja: Herrera egy zseni

Juan Mata ezen a héten is új bejegyzéssel szolgált blogjában. A támadó említést tett kiváló formában játszó csapattársáról, Ander Herreráról és a vasárnapi, városi derbirõl is.


Üdv mindenkinek! Egy olyan hétvége után írok nektek, ami tele volt jó érzésekkel. Mint tudod, a Premier League és minden európai bajnokság válogatott szünet után folytatódott és nagyon akartam már játszani az Anfielden történt jó dolgok után.

 

Szombaton volt a meccs, nagyszerû nap volt ez az Old Traffordon. Nagyon magas szinten teljesített a csapat, már az elsõ perctõl a gyõzelemért harcoltunk és képesek voltunk a döntõ pillanatokban betalálni, nehézzé téve az Aston Villa dolgát. Megpróbáltuk mindkét szélt használni, gyorsan járatni a labdát és három kiváló gólt szereztünk, azt kell mondjam.

 

Látványos volt Wayne gólja, jó volt nézni; nem sokan képesek ilyen gólt lõni. A másik két gól Andertõl jött. Talán ez az elsõ olyan eset, hogy duplázott, nagyon örülök emiatt. Az az igazság, megérdemelte már. A pályán és azon kívül is egy zseni és tudom, milyen boldog volt a mérkõzést követõen.

 

 

A csapat javul. Egymás után öt találkozót nyertünk a Premier League-ben és továbbra is meg akarjuk tartani ezt. Vasárnap, a Manchester City elleni városi derbin nyerni nagyon fontos lenne a top 4-ért folyó harcban. Egy derbi mindig különleges, óvatosnak kell lennünk a City támadóival.

 

Spanyolországban is nagyon izgalmasan alakul a top 4. Elõször jött az Atletico gyõzelme, majd a Real 9-1-es sikere következett, Cristiano Ronaldo öt góljával. A Valencia ikszelt egy jó Villareallal, a Barcelona pedig Mathieu - korábbi csapattársam -  góljával verte a Celtát. A keddel új forduló jön a La Ligában, mely remek párharcokat hoz, így továbbra is nagyon izgalmas lesz a táblázat teteje és az alja is.

 

Amikor az Old Traffordról haza mentem, néhány meccset meg tudtam nézni a tévében és szeretném kiemelni Thiago Alcantara nevét, aki egy kiváló focista és barát. Hosszas sérülés után tért vissza a pályára. Mellette David Barralt is kiemelném, aki triplázott a Levantéban. Iker Muniainnak is szeretnék gyors felépülést kívánni, remélem, nem olyan súlyos a sérülése, mint amilyennek tûnt. Fel a fejjel, srác!

 

Persze a hétvége nagy pillanatairól is emlékezzünk meg, köztük Charlie Adam góljáról, ami hihetetlen volt. Nem könnyû ilyen messzirõl betalálni, fõleg olyan kapusnak, mint Courtois. Rooney tavalyi, a West Hamnek lõtt góljára emlékeztet, vagy David Beckhamére, amit néhány éve a Wimbledonnak vágott. Melyik a kedvenc távoli gólod?

 

Végezetül remélem, hogy boldogan telt a húsvét! Közeledik a születésnapom, amikor is egy meglepetéssel készülök. Legyen szép heted! Ölel:

 

Juan

 

U.I.: Támogatásomról szeretném biztosítani kollégáimat a Fenerbahcénál, akik súlyos atrocitáson estek át. El nem hiszem, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek a világban és a sportban.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!