Scholes: Nem szabad elengedni Di Mariat

A Manchester United legendája szerint egykori klubja nem engedheti meg magának rekordigazolása, Angel Di Maria elvesztését, miután a Bajnokok Ligájába készülnek visszatérni.


Di Maria közel sem tudta azt a teljesítményt nyújtani, amit vártak volna egy 59.7 millió fontért a Bajnokok Ligája-gyõztes Real Madridtól igazolt játékostól, a szélsõt pedig idén nyáron kimentené a Paris Saint-Germain és a Bayern München is az Old Traffordon való szenvedésbõl.

 

A The Independentben jegyzett szokásos írásában Scholes azon véleményének adott azonban hangot, hogy Di Marianak második lehetõséget kell adni, hogy beilleszkedjen Manchesterben, a Vörös Ördögök visszatérése a legrangosabb európai kupasorozatba pedig újra top formába lendítheti a 27 éves klasszist.

 

 

"59.7 millió fontért abban reménykedett mindenki, hogy sokkal többet lesz képes adni a Unitednek" - kezdte Scholes jegyzetében.

 

"Elfogadom, hogy voltak problémái a pályán kívül a Manchesterben való beilleszkedéssel, de nincs más mód, mint hogy csalódásként kezeljük bemutatkozó szezonját. Ez fõleg akkor van így, amikor a Bajnokok Ligája tavalyi döntõjének legjobb játékosáról beszélünk."

 

"Mindazonáltal, õ egy hatalmas minõséget képviselõ játékos, és nem hiszem, hogy a United megengedhetné magának az elvesztését. Szükségük van egy ilyen játékosra, ha szeretnének versenyképesek lenni a Bajnokok Ligájában. Majd meglátjuk, mit hoz számára a következõ szezon."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!