A United játékosai a leghûségesebbek Európában

Egy új, a futball területén született demográfiai kutatás alapján a Manchester United játékosai a leghûségesebbek Európában.


Ha például azt kérdeznék egy futballkedvelõtõl, hogy mely csapat rendelkezik a legtöbb válogatott játékossal, akkor valószínûleg legtöbben a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester United vagy a Chelsea nevét említenék.

 

A válasz azonban nem más, mint a Tottenham Hotspur - a londoni klubnak ugyanis 22 válogatottja van, így akár egymaguk is lejátszhatnának egy válogatott mérkõzést, ha éppen olyan kedvük van.

 

Újabb érdekességként a Profi Futballisták Vizsgálóintézetének tanulmánya szerint Európában a Manchester United a legstabilabb klub, míg a Barcelonának van a legtöbb kintlévõsége.

 

 

Gyakran említik szakrtõk, hogy Sir Alex Ferguson mennyi idõt kapott pályafutása elején, hogy erõs klubot faragjon a Manchester Unitedbõl. Nos, ehhez idõ kellett neki is, így azonban nem lehet meglepõ, hogy játékosaival sem bánik mostohán, ragaszkodik a jól bevállt embereihez.

 

Ebbõl kifolyólag a Manchester Unitednél a legmagasabb a játékosok egy klubnál eltöltött ideje - a Vörös Ördögöknél 5.71 szezont tölt el átlagosan egy játékos, amely kimagasló eredmény a kontinensen.

 

Manutdtalk.com

 

 


manutdtalk.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!