Tudnivalók a hétvégérõl

Minden amit tudnod kell, amennyiben lemaradtál, a Man Utd szezonnyitó gyõzelmérõl a Tottenham ellen.


Vélemény

A teljesítmény nem volt a legjobb, de a gyõzelem, az gyõzelem. Különösen azután, hogy tavaly milyen borzalmas rajtot vett a csapat. Ha a teljesítmény nem javul, felmerülhetne a kérdés, hogy Van Gaal irányítása alatt milyen fejlõdést ért el a csapat. De errõl még szó sincs. Van egy olyan megérzésünk, hogy a United még nem fejezte be az átigazolásokat. Így még az átigazolási piac lezárásáig nem lehet megbecsülni a keret minõségét. Csak utána fogjuk tudni, hogy valóban kihívók lesznek-e a bajnoki címért, vagy sem.

 

 

 

Szurkolói észrevételek

A játék töredezett, és unalmas volt, de nevetséges még ilyen hamar ezt állítani. 60 perc helyett, inkább 6 hónapot várjunk az ilyen elõítéletekkel. (John Karamazov)

 

Nyilvánvalóan az egyetlen pozitívum a 3 pont megszerzése. A legnagyobb csalódás Rooney játéka volt, és az hogy Van Gaal miért ragaszkodik Mata jobb oldalon történõ szerepeltetéséhez? Nincs kellõ sebessége, habozik hosszú labdákkal orvosolni, és lassítja az egész játékot. (Les Johnson)

 

Fontos gyõzelem, és a teljesítmény majd javulni fog az idény során. (Micky Finn)

 

Nyilatkozat

Louis van Gaal De Gea jövõjérõl beszélt, miután a spanyol kikerült a Tottenham elleni keretbõl…

 

"Szerdán döntenünk kellett a stábbal, és csütörtökön pedig De Geával, hogy nem játszhat a hétvégén. A helyzet szeptember 1-je után tisztázódhat, akkor majd visszatérünk rá."

 

 

Hiányzók

Phil Jones várhatóan három hetet ki kell hagynia, melyet Louis van Gaal egy "kisebb trombózissal" magyarázott. Elõreláthatólag az Aston Villa (idegenbeli), Brugges (hazai), Newcasle (hazai), és a Swansea (idegenbeli) elleni meccseket fogja a partvonal mellõl nézni.

 

Tweet

Bastian Schweinsteiger a Unitedben debütálása után osztotta meg…

(Hatalmas köszönet a ManUtd szurkolóknak a szívélyes fogadtatásért. Nagyra értékelem a támogatásotokat.)


ManchesterEveningNews

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!