Mata óvatos az Ipswich-meccs kapcsán

Juan Mata biztos benne, hogy az Ipswich Town komoly erõpróba elé állítja majd a Manchester Unitedet szerdán este a Ligakupában.


A Vörös Ördögök vasárnapi, Southampton ellen aratott 3-2-es gyõzelmükkel felkúsztak a Premier League dobogójának második fokára, sikeres szezonkezdetüket követõen pedig egyre nagyobb az önbizalom az Old Trafford folyosóin.

 

Borítékolható viszont, hogy a Unitednél szeretnék elkerülni, hogy ugyanaz a csúfság újra elõforduljon velük a Ligakupában, mint a tavalyi szezonban, amikor megalázó, 4-0-s vereséggel búcsúztak az MK Dons ellen, már a sorozat második fordulójában.

 

Azon az estén Mata nem volt a csapat tagja, de mint a futball iránt érdeklõdõ, szinte mindent tud az Ipswich történelmérõl, és tudja, benne van a potenciál a Championshipben vitézkedõ együttesben, hogy meglepetést okozzanak.

 

 

"Szerdán kezdünk a Ligakupában az Ipswich Town ellen" - kezdte a spanyol középpályás.

 

"Õk az angol futball egyik történelmi jelentõségû csapata, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyû mérkõzésünk ellenük. Ezt követõen a Sunderland ellen játszunk majd, akiknek pontokra van szükségük, úgyhogy gyõzelem reményében érkeznek majd az Old Traffordra."

 

"Reméljük, hogy sikerül majd jól és eredményesen játszanunk majd mindkét mérkõzésen. Mindenki számára nagy öröm lenne."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!