Van Gaal visszavág Scholesnak

Louis van Gaal visszavágott Paul Scholesnak azt követõen, hogy az Old Trafford legendája élesen bírálta a Manchester United jelenlegi játékstílusát.


Scholes azt követõen fogalmazta meg kritikáját, hogy a Vörös Ördögök szerdán este tizenegyesekkel búcsúzni kényszerültek a Ligakupából a Middlesbrough ellen.

 

Van Gaal azonban kijelentette, nincsenek rá hatással a klub korábbi játékosainak véleményei, és megkérdõjelezte Scholes motivációját kommentárját illetõen.

 

"Van egy olyan kifejezés Angliában, miszerint [szabadfordításban - a szerk.] 'fizikailag okozhatsz fájdalmat, de szavakkal nem bánthatsz meg'. Ez egy fantasztikus kifejezés" - kezdte Van Gaal.

 

"Nem értek egyet a véleményével, de nem akarom magamat védeni. Nem védekezhetek, mert õ egy legenda, és hallom, hogy sok mondanivalója van. Ha te egy legenda vagy, akkor a menedzserrel, vagy éppen a barátoddal, Ryan Giggszel, netán Ed Woodwarddal kell beszélned, nem azért kell megszólalnod, mert ezért fizetnek és valamit mondanod kell."

 

"Ez egyáltalán nincs rám hatással. Nincs rajta felelõsség, így bármit mondhat. De miért mond bármit is? A klub, vagy a saját érdekében?"

 

"[Amit mond] nem fontos. Tudom, hogy mi az, amikor veszítünk, és csak veszítünk, és be kell fejeznem. De nekem mindent meg kell tennem ezért a klubért, mert szerintem ezek a szurkolók hihetetlenek."

 

 

A Manchester United jelenleg tíz forduló után a negyedik helyen áll, 2 ponttal elmaradva a listavezetõ városi riválistól, míg tavaly ugyanennyi mérkõzés után csak tizedikek voltak 13 ponttal.

 

Van Gaal kijelentette, a szurkolók elismerik a csapat fejlõdését, és jobban élvezik a csapat játékstílusát.

 

"Szerintem a Manchester United mindig szórakoztató. Az újságokban azt olvasom, hogy 'unalmas'. Szerintem egy stadionban sincs több szurkoló, mint a mi pályánkon" - tette hozzá.

 

"Fantasztikus hangulat uralkodott a Middlesbrough szurkolók, de a Manchester United fanatikusai miatt is, akik a vereség ellenére is támogatták a játékosokat. Megtapsolták õket, amikor az öltözõbe vonultak."

 

"A szórakoztatás egy fontos aspektus. A szurkolóidért játszol. Ezzel együtt azt kell mondanom, a stadion tele volt a Ligakupában. Ez nem szokványos dolog, úgyhogy tetszik a szurkolóknak, ahogy játszunk."

 

"Látják, hogy több pontunk van, mint tavaly ilyenkor, és ott vagyunk a Bajnokok Ligájában is. Sokat fejlõdtünk. Ha valaki azt hiszi, hogy ezt egy éven belül el lehet érni, akkor annak azt tudom mondani, hogy jeleztem, hogy ez egy folyamat. Három évig fog tartani, ezért írtam alá három évre."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!