Terry: Félhet a Manchester United a Chelseatõl

A Chelsea csapatkapitánya, John Terry figyelmeztette a Manchester Unitedet, figyeljenek a hátuk mögé is, mert a londoni Kékek újjáéledtek poraikból a Bolton Wanderers elleni 4-0-s gyõzelemmel.


A bajnoki címvédõ Chelsea úgy vágott neki a hétfõ esti, Bolton elleni mérkõzésének, hogy 10 ponttal lemaradva követték a Manchester Unitedet, ráadásul az emberek nem teljesen jogtalanul kérdõjelezték meg, hogy Carlo Ancelotti legénységében van-e elég szufla, hogy netalántán még versenyben maradjanak az aranyéremre esélyes csapatok között.

 

Már jó ideje heves kritikák érték a londoni Kékeket, ám Didier Drogba, Florent Malouda, Nicolas Anelka és Ramires góljai egy idõre biztosan elcsendesítették a kétkedõket, a csapat kapitánya, John Terry szerint pedig az olyan csapatok, mint a United, az Arseanal, a Manchester City és a Tottenham elkezdhetnek félni.

 

"Hogy kell-e félnie tõlünk a Unitednek? Szerintem igen" - kezdte Terry.

 

"A múltban se adtuk fel soha. A United jól játszik, és sikerül hozniuk a megfelelõ eredményeket, de ehhez szerencse is kell - amiben fordulat is beállhat."

 

 

A Bolton elleni idegenben aratott gyõzelem volt a Chelsea elsõ gyõzelme a Stamford Bridgetõl távol, legutóbbi hét találkozójukból. Ha Sir Alex Ferguson fiai ma este gyõzni tudnak a Blackpool ellen, akkor újra visszáll a két csapat közti 10 pontos különbség, és már csak 15 forduló lesz hátra, hogy a fõvárosiak ezt valahogy behozzák. Emellett Ancelotti együttesének minden erejét bedodva mindenképpen le kell gyõznie a Manchesterieket a két csapat elsõ, számukra hazai összecsapásán március 1-én, és idegenben, május 7-én.

 

"Még kétszer fogunk ellenük játszani, és ha ezeken a mérkõzéseken nyerni tudunk, akkor továbbra is esélyesnek mondhatjuk magunkat."

 

Telegraph


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!