Csapathírek a Chelsea meccs előtt

Solskjaer friss információkkal szolgált a szombati Chelsea elleni találkozó előtt.


Harry Maguire és Mason Greenwood játéka kisebb sérülés miatt kérdéses. A két játékos kihagyta a kedd esti PSG elleni mérkőzést. Játékukról a menedzser dönt majd attól függően, hogy a mérkőzésig milyen állapotban lesznek.

 

Jesse Lingard és Eric Bailly sérülés miatt nem lesz bevethető, ahogy Anthony Martial sem, aki pedig még eltiltását tölti, miután a Tottenham elleni találkozón kiállították. Edinson Cavani viszont egészséges és egész héten keményen edzett, hogy bemutatkozhasson a csapatban.

 

Solskjaer Stewart Gardnernek adott exkluzív interjújában elmondta: "Nincsenek újabb sérültek a kedd esti találkozót követően. Fárasztó az utazás és persze kisebb ütközések miatt vannak fájdalmak, de mindenkinek készen kell állnia a hétvégi találkozóra."

 

"Reméljük, hogy Mason és Harry bevethető lesz hétvégén, de természetesen majd a mai edzést követően döntjük el, hogy tudják-e vállalni a játékot. Eric biztosan nem lesz bevethető, ahogy Jesse sem. Az ő játékukat néhány hétig valószínűleg nélkülöznünk kell."

 

Cavani teljesítménye lenyűgözte a menedzsert, ahogy dolgozik azért, hogy pályára léphessen a csapatban.

 

"Talán már készen is áll a hétvégi mérkőzésre. Keményen és jól edzett egész héten. Úgy gondolom, hogy számíthatunk majd rá."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!