Erõs csapat utazik az FA kupa találkozóra

Sir Alex elmondta, erõs csapattal utazik a St. Mary's-be annak ellenére, hogy többen nem állnak rendelkezésére az elsõ csapatból.


Edwin Van der Sar hétvégére pihenõt kapott, Rafael agyrázkódása miatt semmiképp nem vethetõ be, valamint Patrice Evra családi gyász miatt távol van csapatától. Michael Carrick utóbbi néhány hétben boka sérüléssel küzdött, de Ferguson reméli, bevethetõ lesz holnapra.

"Michael ma edzett és remélem el tud velünk utazni" - mondta a skót menedzser a mérkõzés elõtti szokásos sajtótájékoztatóján.

"Kaptunk néhány zúzódást a legutóbbi, Blackpool elleni mérkõzésen. Kemény fizikális összecsapás volt, de erõs csapatot tudunk vinni a holnapi mérkõzésre, ami nem lesz könnyû meccs, az idegenbeli kupa találkozók sosem azok."

 


"A hónap elején megnéztem a Southamptont az Oldham ellen, amit végül 6-0 arányban megnyertek. Jó szezonjuk van. Jól futballoznak, mindenképp van esélyük."

Sir Alex kapus poszton nehéz döntést kell meghozzon, ki helyettesíti Van der Sart ezen a mérkõzésen. Tomasz Kuszczak és Anders Lindegaard is rendelkezésére állnak.

"Ez egy lehetõség (Anders bemutatkozására)" - erõsítette meg a menedzser. "Õ is és Tomasz is utazik velünk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!