U18: United 3-0 West Brom

A Manchester United U18-as ifjúsági csapata egy magabiztos 3:0-ás gyõzelemmel folytatta a bajnokságot a West Brom ellen, az Aon Training Complex-ben.


Barclays U18 Premier League / 2016. február 20 / Aon Training Complex / Gólok: Dearnley 14, Buffonge 22(11m), Reid 60.

 

A Vörös Ördögök az utolsó három mérkõzésükön hét pontot szereztek, szóval kilábalni látszik a csapat a rossz szériából. A hazai együttes már az elsõ félidõ elsõ felében eldöntötte a párharcot, annak ellenére, hogy Kane Wilson nagyon közel volt már a meccs elején, hogy elõnyhöz juttassa a WBA-t. Azonban Oliver Byrne kapus megmentette a szituációt és innentõl kezdve a mezõnyben is átvette az irányítást a United.

 

Tehát mindössze a 14.percig kellett várni a gólra. Zachary Dearnley szerzett nagyszerûen labdát az ellenfél kapujához közel, bár elég kisodort szögben, ám kiváló trükkel oldotta meg a helyzetet, hibátlanul helyezett Bradley House mellett és vezetéshez juttatta a csapatát, 1:0.

 

Charlie Scott helyezte be a labdát a tizenhatosba, ahol Dearnley és Callum Gribbin is nagyszerûen helyezkedett. Csakúgy, mint DJ Buffonge is, akit viszont House és még két hátvéd földre juttatott, s a játékvezetõ azonnal a fehér pontra mutatott. Buffonge alaposan átverte a kapust, elküldve az egyik irányba, belõve a lasztit a másikba, dupla elõnyhöz juttatta a manchesterieket.

 

 

A WBA is létrehozott egy pár kisebb helyzetet, elõször Wilson lövése szállt a kapu fölé, majd Byrne reflexe kellett hozzá, hogy megmaradjon a 2:0-ás részeredmény, mivel Chay Scrivens is megpróbálkozott egy lövéssel.  

 

Ezután Reid lett a kulcsfigura. A 60. percben ugyanis a védõ gólja beállította a végeredményt. Ezt követõen is több helyzetet alakított ki a United, nagyobb lehetõségnek számít Gribbin szögleténél Jimmy Dunne fejese például, de több gól nem született ezen a találkozón.  

 

Ezzel a gyõzelemmel a Vörös Ördögök megközelítették a play-off csoportot a tabellán, amely jelenleg magába foglalja a Brighton, a Swansea, a Southampton és a Norwich City csapatát.

 

United: Byrne; Reid, Warren, Dunne, Kenyon (Makela 72); Scott, Kehinde (Roberts 63); Buffonge (Boonen 63), Gribbin, Whelan; Dearnley.   

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!