U18: United 1-2 Brighton

Barclays U18 Premier League, Merit Group / 2016. március 11 / J.Davidson Stadium, Altrincham / Gólok: Scott 70; Davis 14, Mandroui 71


A Manchester United U18-as csapata a hat meccses veretlenségi sorozatot törte meg a pénteki Brighton elleni vereséggel, annak ellenére, hogy uralta a mérkõzést.

 

Archie Davis nagyon korán vezetéshez juttatta a vendég csapatot, melyre késõbb Charlie Scott reagált. Ám az öröm nem tartott sokáig, azonnal jött Danny Mandroui gyõztes találata.

 

Tommy Martin, a csapat edzõje csalódott lehet, legénysége jobbat érdemelt volna ennél az eredménynél teljesítmény alapján, de hát a focit gólra játsszák és a vendégek iszonyatosan stabil védekezést produkáltak. Közben a United csapatában mutatkozhatott be az új amerikai igazolás, Matthew Olosunde.

 

A Brighton tehát már a 14.percben elõnyhöz jutott, Davis nagy távolságból talált be. Ezután a Sirályok ezt az elõnyt õrizgették, fõleg a védekezésre koncentrálva. Boonen, majd DJ Buffonge blokkoltak egy-egy Brighton helyzetet, de több aztán nem is volt az elsõ félidõben, a továbbiakban a United dominált.

 

 

A másodikban aztán ismét volt egy kisebb fellendülés a Brightonnál, de ezután ismét a Vörös Ördögök vették át a meccs irányítását. S bár Buffonge, Tyler Reid és Callum Gribbin is megpróbálta ezelõtt, de mégis csak a 70.percben Scottnak sikerült a hálóba is betalálnia, pontosabban a felsõ sarokba, 1:1.

 

Alig egy perc múlva, a középkezdést követõen a Sirályok szabadrúgást harcoltak ki, amelyet Davis végzett el. Beadta a labdát, amelyet Madurai értékesített, Byrne-nek esélye sem volt, 1:2. A maradék idõben a United küzdött, de gólt nem termelt. Ez a teljesítmény ért volna legalább egy pontot, ha nem többet, de hát ilyen ez a játék.

 

United: Byrne; Reid, Warren, Scott, Olosunde; Kehinde, Whelan (Barlow 69); Boonen (Gomes 64), Gribbin, Buffonge; Dearnley.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!