U18: Derby 3-0 United

A Manchester United U18-as csapata sajnos alul maradt a Derby ellen, így kihagyta a lehetõséget, amivel közelebb kerülhettek volna az éllovas Brighton együtteséhez.


Barclays U18 Premier League / 2016 március 19 / Moor Farm / Gólok: Gordon 8, Walker 54, Babos 85.

 

Viszonylag elég korán jött az elsõ találat, ami rá is nyomta a bélyegét az egész játékra. Tommy Martin csapata bár küzdött tisztességgel, de nem tudták vissza hozni magukat a meccsbe. A második félidõben sokkal jobban is játszott a vendég csapat, de sajnos nem volt szerencséjük a fiúknak ezen a napon.

 

A Derby Moor Farm felett szürke felhõk gyûltek, csípõs kis reggel volt ezen a napon. Lassan indult a játék is, a United védelme amint kevésbé koncentrált, a Derby azonnal büntetett. Kallum Gordon a nyolcadik percben vezetést szerzett.

 

A gól csak épphogy pörgette fel a játék tempóját, túl sok akció nem adódott. A Vörös Ördögök a 22.percben próbáltak kiegyenlíteni, amikor Zak Dearnley adott egy szép átadást Callum Whelannak, aki szerencsét próbált és rá lõtte, sajnos nem lett gól.

 

 

A második félidõben a United kapusának, George Dorringtonnak kellett óriási védést bemutatnia, a hazaiak csatára ugyanis, Emil Jakobsen próbálta megduplázni az elõnyt. A United játékában is javulás volt felfedezhetõ, az 53. percben DJ Buffonge okozott kellemetlen perceket a Derby védõinek.

 

Azonban, a United hiába találta meg a játékát, alig egy perccel késõbb Lewis Walker megszerezte a Derby második találatát Gordon gólpasszából. A United ekkor is rákapcsolt és Buffonge, illetve Barlow próbálkozásainál nagyon közel jártak a gólhoz.

 

Nem változott meg a játék képe. Barlow és Dearnley nevéhez fûzõdik még helyzet a United csapatából és egy esetleges gól sok mindenen változtathatott volna, de sajnos nem így lett. Sõt, a vége elõtt 5 perccel Alex Babos megadta a kegyelemdöfést, 3:0.

 

United: Dorrington; Sang (Barlow 41), Warren, Dunne, Reid; Scott, Whelan; Kehinde, Buffonge, Boonen, Dearnley (Barrett 81).

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!