Darmian kezdene Írország ellen

A Manchester United védõje, Matteo Darmian szeretné visszanyerni helyét a kezdõben az olasz válogatott szerdai, Írország elleni összecsapása során, amire esélye nyílhat, tekintve, hogy Antonio Conte rotálni fogja a keretet.


Az 'Azzuri' továbbjutása már most biztosított az E csoportból, miután két lenyûgözõ gyõzelmet mutattak be Belgium és Svédország ellen.

Darmian az elsõ mérkõzésen kezdõ volt, a másodikon azonban már csak a cserék között volt nevezve, de Conte megerõsítette, hogy foratni fogja keretét, fél szemmel már a legjobb 16 meccseire való tekintettel. Bár nagy változtatások várhatóak a csapatban, Darmian le szeretné szögetni, Írország így is egy nagyon erõs ellenféllel fog szembenézni.

 


"Nem, és azt gondolom, hogy ez az erõssége a csapatnak. Nincsenek elsõdleges és másodlagos játékosok. Mindannyian segítünk a másiknak és bárki is lépjen a pályára, a legjobbját fogja nyújtani és megpróbálunk nyerni, ahogy az elmúlt két mérkõzésen is tettük [Belgium és Svédország ellen]."

A szerda esti mérkõzés elõtt Antonio Conte arra kérte a szurkolókat, hogy mindegyikük a kék, olasz válogatott mezüket viseljük támogatásuk jelképeként és Darmian is menedzsere szavait közvetítette a médiában.

"Mint már a menedzser megtette, mi - a játékosok - is indítványoznánk ezt a kérést, hogy mindenki viselje egységesen az Azzuri mezt" - mondta. "Egy nagy megtiszteltetés viselni és hatalmas felelõsség, amikor a pályára lépsz benne, hiszen azt viselve egy egész nemzetet fogunk képviselni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!