A United akadémiai játékosai az EB-n

Írország színeiben szerdán Olaszország ellen drámai gyõztes gólt szerzõ Robbie Brady egyike azon tizenkét játékosnak, akik a United akadémiájáról kerültek ki és most az Európa-bajnokságon szerepelnek.


A 24 éves Norwich City középpályás a 85. percben szerzett gyõztes góllal biztosította be az 1-0-s gyõzelmet az 'Azzurri' felett, mely egyben a továbbjutást is jelentette a franciaországi Európa-bajnokság legjobb 16 csapata közé.

Ez egy fantasztikus pillanat volt Brady számára és a Vörös Ördögök szurkolóit büszkeséggel töltheti el, hogy láthatják egy sajátnevelés sikerét távol az Old Traffordtól. Az ír játékos egy ezen tizenként játékos közül és mindegyiküknek sikerült végül saját országuk válogatottjával továbbjutni a legjobb tizenhat közé.

 

 


 

John O'Shea is egy nagy hatással bíró egyén Martin O'Neill ír együttesében, és a szomszédos Észak-Írországban található egy jelenlegi United játékos, Paddy McNair, valamint ex-Vörös Ördögök személyében Craig Catchart, Oliver Norwood, Jonny Evans és öccse, Corry Evans.

Marcus Rashford és a korábbi United kapus Tom Heaton az angol keretben vannak, akik találkozhattak James Chesterrel, amikor a walesi válogatott a 'Háromoroszlánosok' ellen szerepelt. Paul Pogba létfontosságú játékosa Franciaországnak és Gerard Pique valószínûleg a leghíresebb ezen játékosok csoportjából, köszönhetõen az elmúlt években elért sikereinek Spanyolországgal.

Sok sikert kívánunk minden múltban és jelenben, az akadémiáról kikerülõ játékosunknak a 2016-os Európa-bajnokság további szakaszaiban!


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!