Borthwick-Jackson utazna a túrára

Cameron Borthwick-Jackson elismerte, egy hely José Mourinho túrára utazó keretében "nagyon sokat jelentene" számára, miután az elmúlt szezonban betört a Manchester United elsõ csapatába és nem rég új szerzõdést írt alá.


A fiatal védõ jó benyomást keltve játszott, miután a 2015/16-os szezonban 14 alkalommal szerepelt az elsõ csapatban, és a múlt hónapban új szerzõdést kötött a klubbal, mely legalább 2020-ig köti õt a klubhoz, további egy éves opcióval.

A 19 éves játékost továbba az U21-esek 'Év játékosa' díjával is kitüntették a klub szezonvégi díjátadó estjén, és bizakodik, hogy le tudja nyûgözni új menedzserét olyannyira, hogy a 2016-os, Aon által szervezett kínai túrára õ is elutazhat a csapattal a következõ hónapban.

"Nagyon sokat jelentene számomra, mert szeretném folytatni az eddig megkezdett utat, miután betörtem a csapatba és szeretném, ha a menedzser úgy gondolna rám, mint állandó résztvevõre" - mondta a ManUtd.com-nak. "Nagyszerû tapasztalat lenne, hogy még jobban beilleszkedhessek a csapatba és ott legyek velük."

"Tavaly az elsõ csapatban játszani fantasztikus élmény volt. Ez a klub mindig a kemény munkáról és elkötelezettségrõl szólt, és ez megfelelõ számomra. Ez nem könnyû, de eltökélten kell haladnod elõre és én ezt tettem, dolgoztam a játékstílusomon, és remélhetõleg továbbra is jól tudok majd teljesíteni."

 

 

 


Borthwick-Jackson már járt Kínában az U15-ös csapattal 2012-ben a Premier Kupa keretein belül és hiszi, úgy visszatérni az országba, hogy a Dortmund és a Manchester City ellen léphet pályára, egyedülálló élményt nyújtanának.

"Már a Premier Kupa elõtt is jártam ott és ez egy szép ország, nagy hagyományokkal - szeretnék ismét ott lenni" - mondta lelkesedve. "Elmentünk megnézni a helyi csapatot Sanghaiban és rengeteg United drukker volt ott. Hihetetlen, milyen támogatást kapunk onnan, ami mindenütt jelen van."

"Mindkét mérkõzés kemény lesz. A Cityt nyilvánvalóan ismerjük már, és mint manchesteri, ez az összecsapás sokat jelent számomra. A Dortmund is erõs ellenfél, nagyon jól dominálják a csapatokat és minõségi keretük van. Jobb, ha ilyen csapatok ellen tudod tesztelni magad. Ilyen gárdák ellen játszva hamar vissza lehet kerülni a megfelelõ ritmusba."

"Az elõ-szezon mindig nagyon fontos, hiszen felkészít a szezon hátralévõ részére, és magabiztossá tesz. Mindig abban bízol, hogy az elsõ mérkõzés jó lesz és, hogy ezt utána fenn tudd tartani."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!